ADE 2018 Final info

16 oktober 2018

Aanstaande vrijdag is het eindelijk zover: STRAF_WERK x KÖLSCH presents IPSO! Dit is waar we allemaal zo lang op hebben gewacht. Lees de laatste informatie hier onder zodat je helemaal up-to-date bent over bereikbaarheid, faciliteiten en meer.

OPENINGSTIJDEN

De Kromhouthal gaat om 23:00 open en we gaan door tot 07:00. We raden aan om vroeg te komen om rijen te vermijden.

TICKETS

Er zijn nog enkele tickets hier beschikbaar.

BEREIKBAARHEID

Er zijn verscheidene manieren om bij STRAF_WERK x KÖLSCH presents IPSO te komen:

Metro

Neem vanaf Amsterdam Centraal Station de GVB Metro 52 en stap uit bij station Noorderpark. Loop vanaf hier richting het oosten en volg de Johan van Hasseltweg. Ga rechtdoor op de rotonde en sla na 200 meter rechtsaf op Gedempt Hamerkanaal. Je vindt de Kromhouthal aan het einde van deze weg.

Pont

Let op: er reizen tijdens Amsterdam Dance Event géén extra ferry’s tussen Amsterdam Centraal Station en IJplein, wél kan je naar IJplein varen via het reguliere vaarschema. Ferry’s blijven tot 1 à 2 uur ’s nachts varen. De eerste ferry vanaf IJplein vertrekt 20 oktober om 06:20.

Fiets

Je kan ook met je fiets op de ferry. Fietsen kunnen in rekken bij de Kromhouthal geplaatst worden.

Auto

Wij raden af om met de auto te komen. Er is geen parkeerplaats voor bezoekers. Er zijn enkele betaalde parkeerplekken in de omgeving maar er is geen garantie dat deze vrij zijn.

MUNTEN

Munten kunnen gekocht worden bij de muntenkassa’s en betaald worden met PIN of contant.

FACILITEITEN

EHBO

Aarzel niet om langs de EHBO post te gaan wanneer je onwel voelt. Je vindt ze links, achter de kluisjes. De EHBO is er om jou te helpen met gezondheidsproblemen.

Kluisjes

Er zijn een voldoende kluisjes op locatie. Je kan deze tot vrijdagmiddag 19 oktober 16:00 van tevoren aanschaffen onder het kopje lockers in onze shop. Hierna is het alleen nog mogelijk om op de dag zelf op locatie een kluisje aan te schaffen. Je kan zowel met pin als cash betalen.

Sigaretten

Sigaretten zijn verkrijgbaar op locatie op vertoon van een geldig ID, paspoort of rijbewijs. Sigaretten kunnen alleen met pinpas gekocht worden.

Eten & drinken

Eten en drinken kan gekocht worden met munten. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is verkrijgbaar bij de kassa’s.

MINIMUM LEEFTIJD

De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd.

TIMETABLE

LOST & FOUND

Heb je iets gevonden of ben je iets verloren, loop dan even naar de lockerdesk. Mocht hetgeen wat je zoekt er nog niet tussen liggen, geen paniek. Uiteindelijk worden alle spullen dinsdag 23 oktober op iLost.co geplaatst.

ZERO TOLERANCE

STRAF_WERK heeft een volledige zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

SOCIAL MEDIA

 Gebruik #swade18 / #strafwerk en tag @straf_werk, we vinden het geweldig om jullie foto’s en video’s te zien.

CELEBRATE SAFE

ADE is a week when Amsterdam is filled with amazing music and worlds’ best DJ’s. Besides having a great time, keeping yourself safe is as important. Celebrate Safe makes people aware of safe alcohol use, drug use and hearing protection.

Want to know more? Visit their website at www.celebratesafe.nl.

iLost logo