De line-up voor De Marktkantine is bekend

26 november 2019

Op 7 februari hebben wij een thuiswedstrijd in De Marktkantine. Vele bekende gezichten zullen hier hun songs draaien en nieuwe namen waarvan wij hun talent willen ontdekken. In De Marktkantine zullen er twee zalen open zijn.

 

LINE-UP

Floorplan

Benny Rodrigues

Luuk van Dijk

Makossa

AJ Christou

Lieke Trienekens

 

In de middelzaal zal Luuk van Dijk met zijn nieuwe label ‘Dark side of the sun’ de avond zal hosten. Luuk van dijk zit al langer in het vak en staat regelmatig op de line-up van de SW-evenementen. Kortgeleden heeft hij zijn eigen label gelanceerd. Meer dan blij zijn wij dat hij met zijn label tijdens onze clubshow gaat draaien.

De artiesten die hij mee neemt zijn AJ Christou en Lieke Trienekes. AJ Christou is een house dj uit de UK die de afgelopen jaren zijn eigen sound heeft ontwikkeld. Lieke daarentegen is een dj van eigen bodem. Haar naam zal je af en toe wel eens gehoord hebben maar deze vrouw gaat zeker een grote worden.

 

Naast de middelzaal hebben wij in De Marktkantine ook een avond vol met de beste tech house van het moment. Muziek zit in je genen? Bij Floorplan is dit zeker het geval. Vader en dochter zijn een sterk duo die met hun funky housenummers De Marktkantine zeker zal gaan laten dansen. Benny is een welbekende naam in de techno industrie. Op vele festivals heeft hij al gestaan en menig harten gestolen. Als laatst hebben we Makossa. Dit Amsterdamse dj trio heeft altijd een volle agenda maar wist voor ons een plekje vrij te houden. Wat dit trio kenmerkt is hun groovy sound gemixt met klassieke house. Wij kunnen niet wachten om hem te zien spelen.

 

Deze avond staat garant voor een hoop house met hier en daar wat tech en een superfijne sfeer. Zien wij jullie dan?

iLost logo