Eerste namen line-up elrow x STRAF_WERK Klokgebouw bekend

01 oktober 2018

We zijn voor het derde jaar op rij terug in het Klokgebouw Eindhoven en dit keer samen met onze Spaanse vrienden van elrow. Lees hieronder snel verder wat de eerste artiesten zijn voor elrow x STRAF_WERK Klokgebouw.

Ze speelden een absoluut fenomenale closing set op STRAF_WERK Festival 2017; Adriatique. Naast befaamde DJ’s is het Zwitzerse duo ook getalenteerde producers. Hun twee-track single ‘Rey‘ was een gigantische hit en ‘markeert het begin van Adriatique hun eigen pad met Afterlife Recordings‘, zoals het label vermeldt op de release. In het straatje van getalenteerde DJ’s en producers valt ook Benny Rodrigues. Hij groeide snel uit tot een gevestigde naam in de Nederlandse house en techno scene en heeft veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. Wanneer de publieks favoriet niet optreedt als Benny Rodrigues is hij te vinden op een line-up onder zijn alias ROD, waarmee hij het goed ontvangen album ‘Back To Square One‘ uitbracht.

Nadat ze eerder deze zomer al op elrow Ibiza draaide, mogen wij ook Ida Engberg toevoegen aan het lijstje dat meereist naar ons geliefde Klokgebouw Eindhoven. Ida brak door met haar optredens in the Spy Bar en haar hit ‘Disco Volante‘. Nummer vijf op de lijst is Nick Curly. Hij is momenteel hard op weg met zijn label 8bit-Records en heeft onlangs zijn nieuwe ‘Faustina / Freedom EP‘ uitgebracht. Enkele jaren geleden bracht hij al de keiharde EP genaamd ‘Helter Skelter‘ uit op Truesoul (opgericht door Ida’s echtgenoot Adam Beyer, kleine broertje van techno label Drumcode).

We zagen Reinier Zonneveld voor het laatst op STRAF_WERK Scheepsbouwloods 2016 en hij heeft niet stil gezeten. Hij heeft meerdere tracks op Drumcode uitgebracht, een Beatport overall no.1 hit en zijn eigen label Filth on Acid opgericht. Reinier zal een krachtige live set spelen waarin hij zijn tracks ter plekke creëert. De Brit Richy Ahmed sluit deze lijst af maar is zeker geen vreemdeling bij elrow. Met zijn sets die variëren van disco tot electro en techno tot hiphop belooft hij een energiek optreden naar Nederland te brengen.

 

— LINE UP —

 

In alfabetische volgorde

Adriatique

Benny Rodrigues

Ida Engberg

Nick Curly

Reinier Zonneveld [live]

Richy Ahmed

 

— TICKETS —

Regular tickets zijn bijna uitverkocht, koop jouw ticket hier.

 

— INFO —

Datum: 7 december 2018

Tijd: 22:00 – 07:00

Locatie: Klokgebouw

Leeftijd: 18+

 

 

 

 

iLost logo