Final info De Zomer van SWF

10 augustus 2020

Nog een paar dagen en dan is het zover: De Zomer van SWF samen met Lipton Ice Tea. Check hier alle belangrijke ins en outs zodat jij volledig voorbereid bent.

TICKETS

Tickets kunnen gescand worden vanaf je telefoon. De Zomer van SWF is volledig sold out en er zal geen deurverkoop zijn.

Wil je een ticket van iemand anders overkopen? Let hierbij dan goed op: als je voor 2 personen een ticket overkoopt van iemand met een tafel voor 6 personen, dan betekent dit dat je verplicht bent om aan deze tafel te zitten (en voldoende afstand te houden). Het is niet mogelijk om dan een tafel voor 2 personen te krijgen. Alle locaties hebben vaste tafelindelingen waarop de capaciteit is berekend.

TAFELS

We moeten ons houden aan de tafelopstellingen van iedere locatie. Het is niet de bedoeling om zelf tafels te gaan verschuiven. Kom je bijvoorbeeld met acht personen? Dan kunnen we kijken of er een zespersoons- en een tweepersoonstafel in de buurt van elkaar staan. Het is daarom verstandig dat je op tijd komt zodat je de beste plek kunt uitzoeken voor jou en je tafelgenoten.

Het is toegestaan naast je eigen tafel te dansen. Uiteraard blijf je rondom je eigen tafel en is het niet de bedoeling rond te lopen.

 

WEER

De weersvoorspellingen wisselen momenteel iedere dag, maar zoals het er nu naar uitziet wordt het overwegend droog. We houden alles natuurlijk goed in de gaten en mocht er iets veranderen, dan hebben we voldoende maatregelen voor jullie klaar staan in de vorm van overkappingen. Neem eventueel een jasje mee voor als het later afkoelt. Er zijn geen lockers aanwezig dus je jas/ tas kan je meenemen naar je tafel.

 

OPENINGSTIJDEN

Shift 1 vindt plaats van 12:30 uur tot 17:30 uur. Shift 2 van 18:00 uur tot 23:00 uur. Tussen de shifts in zullen de locaties een half uur gesloten zijn zodat wij tijd hebben om o.a. de tafels en stoelen schoon te maken.

Let op: je kan tussendoor niet van het terrein af. Eenmaal buiten betekent dat je niet opnieuw naar binnen kan.

Als je in het bezit bent van een combinatieticket (of zelfstandig twee shifts op verschillende locaties hebt aangeschaft) kun je gebruik maken van de gratis pendelbus zodra shift 1 geëindigd is. De pendelbussen vertrekken tussen 17:15 en 18:15 iedere 10 minuten voor de deur van elke locatie.

 

HUISREGELS

Uiteraard volgen we met z’n allen de richtlijnen van het RIVM op. Bij aankomst op locatie wordt je gevraagd een gezondheidscheck af te nemen. Mocht je ziekteverschijnselen hebben, dan verzoeken we je vriendelijk het terrein te verlaten. Daarnaast is het vanaf 10 augustus verplicht vanuit de overheid om bezoekers zich te laten registreren voor eventueel bron- en contactonderzoek indien nodig. Op het polsbandje dat je krijgt zal een QR code staan die je kan scannen om je gegevens achter te laten.

De locaties zijn zo ingedeeld dat onze bezoekers op gepaste afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. Iedereen is verplicht om aan een tafel te zitten. Zowel onze medewerkers als bezoekers dienen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Het is toegestaan te dansen bij je eigen tafel, mits er een veilige afstand wordt bewaard tussen de bezoekers.

Mocht iemand zich niet aan de regels houden, wordt deze persoon erop geattendeerd door onze medewerkers. Mocht dit nogmaals voorkomen, wordt de bezoeker verzocht het terrein te verlaten.

 

SOCIAL MEDIA GEBRUIK

We vragen iedereen vriendelijk geen foto’s online te plaatsen van De Zomer van SWF.

 

LOCATIES/VERVOER

Adres BRET
Orlyplein 76, 1043 DP Amsterdam

Adres Lofi
Basisweg 63, 1043 AN Amsterdam

Adres Terras van de Nacht
Humberweg 7, 1043 AC Amsterdam

We sporen onze bezoekers aan met de fiets te komen, zo ontlast je het ov. Als het niet anders kan, bevindt station Amsterdam Sloterdijk zich op loopafstand van alledrie de locaties.

Kom je met de fiets, zet je fiets dan netjes in het fietsenrek. Met de auto komen raden we af, maar er is voldoende parkeergelegenheid in het gebied rondom Amsterdam Sloterdijk.

 

PENDELBUS VERVOER TUSSEN DE LOCATIES

Als je een combiticket aanschaft, of twee losse shift tickets hebt, kun je gebruik maken van de gratis pendelbus service die we aanbieden inclusief gratis SW mondkapje. Na afloop van de eerste shift zal voor iedere locatie een pendelbus worden ingezet om jouw naar de volgende locatie te brengen. Op de locaties staan borden waarop wordt aangegeven waar je precies kan instappen.

 

BETALINGSMETHODEN

De Zomer van SWF is volledig cashless.

BRET
Je mag blijven zitten aan je tafel, een medewerker komt je bestelling opnemen en je betaalt met PIN.

Lofi
Scan de QR code die zich op jouw tafel bevindt, betaal via je telefoon en haal je bestelling op bij de bar/ foodtruck.

Terras van de Nacht
Scan de QR code die zich op iedere tafel bevindt, betaal via je telefoon en haal je bestelling op bij de bar/ foodtruck.

 

FACILITEITEN

LOCKERS
Op geen van de locaties zijn kluisjes aanwezig. Dit doen we om rijvorming te voorkomen. Mocht je een jas of tas bij je hebben, dan kan je die meenemen naar je tafel.

SIGARETTEN
Sigaretten zijn op geen van de locaties te koop.

FOOD
Op elke locatie is een variatie van eten verkrijgbaar. Ook hier geldt met je telefoon of pin betalen. Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan.

ROLSTOEL TOEGANKELIJK
Zowel BRET, Lofi als Terras van de Nacht zijn rolstoel toegankelijk.

GEHOORBESCHERMING
Het kan verstandig zijn zelf gehoorbescherming mee te nemen.

MINIMUMLEEFTIJD

De Zomer van SWF hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel kan bij de entree om legitimatie gevraagd worden. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID kaart, paspoort of rijbewijs. Een kopie van één van deze documenten geldt niet als geldig legitimatiebewijs.

 

ZERO TOLERANCE

STRAF_WERK heeft een volledig zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

 

LOST & FOUND

Verloren spullen kunnen na afloop opgevraagd worden bij de locatie(s) waar je bent geweest.

BRET
Stuur een mailtje naar events@bret.bar.

Lofi
Stuur een mailtje naar info@lifeoverfuture.com.

Terras van de Nacht
Wat verloren bij TVDN? Zij posten alle gevonden voorwerpen uiterlijk dinsdag avond in het facebook evenement. Staan jouw spullen er niet tussen, dan zijn ze helaas niet gevonden.

 

TIMETABLE

BRET

Shift 1 (12:30 uur – 17:30 uur):

12.30 – 14.30 | Nicky Elisabeth

14.30 – 17.30 | Franky Rizardo

Shift 2 (18:00 uur – 23:00 uur):

18.00 – 20.00 | TOMAN

20.00 – 22.00 | ANOTR

20.00 – 22.00 | ANOTR b2b TOMAN

LOFI

Shift 1 (12:30 uur – 17:30 uur):

12.30 – 14.30 | Iris Menza

14.30 – 17.30 | Chris Stussy

Shift 2 (18:00 uur – 23:00 uur):

18.00 – 20.00 | Jesse Maas

20.00 – 23.00 | Prunk

TERRAS VAN DE NACHT

Shift 1 (12:30 uur – 17:30 uur):

12.30 – 15.30 | Wouter S.

15.30 – 17.30 | Luuk van Dijk

Shift 2 (18:00 uur – 23:00 uur):

18.00 – 21.00 | Luuk van Dijk

21.00 – 23.00 | Franky Rizardo

 

ZIEK WORDEN / PLOTSELING NIET MEER KUNNEN

Wanneer je je niet goed voelt is het verstandig om niet te komen. Je ticket kan je dan verkopen.

Wil je een ticket van iemand anders overkopen? Let hierbij dan goed op: als je voor 2 personen een ticket overkoopt van iemand met een tafel voor 6 personen, dan betekent dit dat je verplicht bent om aan deze tafel te zitten (en voldoende afstand te houden). Het is niet mogelijk om dan een tafel voor 2 personen te krijgen. Alle locaties hebben vaste tafelindelingen waarop de capaciteit is berekend.

 

WIJ HEBBEN ER ZIN IN, TOT ZATERDAG!

iLost logo