Final info elrow x STRAF_WERK Klokgebouw

02 december 2019

De lichten gaan bijna aan, de drankjes worden koud gezet en de dansvloer is klaar voor jou bezoek. Over een week is het dan eindelijk zo ver: elrow x STRAF_WERK Klokgebouw in Eindhoven. Hieronder lees je alles over bereikbaarheid, faciliteiten en meer zodat jij écht klaar bent voor 6 december! 

TICKETS

elrow x STRAF_WERK Klokgebouw is uitverkocht. Koop geen tickets via onofficiële kanalen. Echtheid van deze tickets kan niet worden gegarandeerd waardoor de toegang tot het evenement kan worden geweigerd.

Let op oplichters. Wij adviseren u om alleen tickets te kopen via Ticketswap: bit.ly/ticketswap-elrow-x-strafwerk

Kan je je ticket niet vinden of ging er iets mis tijdens je bestelling? Volg de volgende stappen om je ticket alsnog te vinden.

Je hebt je ticket in de Eventbrite (elrow) shop gekocht:

Je vind een snelle, eenvoudige gids om je ticket terug te vinden hier.

Je hebt je ticket in de Sollidd (STRAF_WERK) shop gekocht:

Stuur een mail en we helpen je zo snel mogelijk: info@strafwerk.org.

 

OPENINGSTIJDEN

De deuren van het Klokgebouw in Eindhoven gaan open om 22:00. De eerste artiesten trappen de avond om dat tijdstip ook af en we gaan door tot 07:00.

BEREIKBAARHEID

Er zijn verschillende manieren om bij elrow x STRAF_WERK Klokgebouw te komen:

Openbaar vervoer

Je komt hartstikke makkelijk met de trein bij het Klokgebouw. Het bevindt zich dichtbij station Eindhoven Strijp-S waar je per bus en trein gemakkelijk kan komen.

Fiets

Strijp-S is prima met de fiets te bereiken en is voorzien van brede, verlichte fietspaden. Voor de deur van het Klokgebouw en het aangrenzende Ketelhuisplein is volop plek om je fiets te parkeren.

Auto

Strijp-S heeft diverse parkeerfaciliteiten. Zie hieronder de parkeertarieven.

Uurtarief – €1,40

Dagticket – €7,-

UBER

Uber brengt je overal waar je naartoe moet, 24/7. Download de app, vraag een rit aan en de dichtbijzijnste chauffeur zal binnen enkele minuten arriveren.

Voordat je reis begint, check even of je Uber app up to date is, of je bent ingelogd en of er een correcte betalingsmethode is gekoppeld aan je account.

CASHLESS

elrow x STRAF_WERK Klokgebouw is volledig cashless. U kunt direct aan de bar betalen met je pinpas, creditcard of de Payconiq app op je telefoon. Je kan de Payconiq app downloaden in de App Store of in de Google Play Store.

 

Als je alleen contant geld hebt, kan je een betaalkaart bij de kassa opladen.

FACILITEITEN

EHBO

Aarzel niet om langs de EHBO post te gaan wanneer je onwel voelt. Je vindt ze links, achter de kluisjes. De EHBO is er om jou te helpen met gezondheidsproblemen.

Kluisjes

Er zijn een voldoende kluisjes op locatie. Je kan deze tot vrijdagmiddag 06 december 16:00 van tevoren aanschaffen onder het kopje lockers in onze shop. Hierna is het alleen nog mogelijk om op de dag zelf op locatie een kluisje aan te schaffen. Je kan zowel met pin als cash betalen.

Sigaretten

Sigaretten zijn verkrijgbaar op locatie op vertoon van een geldig ID, paspoort of rijbewijs. Sigaretten kunnen alleen met pinpas gekocht worden.

Let op: het is niet toegestaan te roken buiten de daarvoor bestemde rokersruimtes. Als je wel buiten deze ruimtes rookt kan de toegang tot het evenement ontzegd worden.

Eten & drinken

Eten en drinken kan gekocht worden met munten. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is verkrijgbaar bij de kassa’s.

MINIMUM LEEFTIJD

De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd.

TIMETABLE

LOST & FOUND

Heb je iets gevonden of ben je iets verloren, loop dan even naar de lockerdesk. Mocht hetgeen wat je zoekt er nog niet tussen liggen, geen paniek. Uiteindelijk worden alle spullen dinsdag 10 december op iLost.co geplaatst.

ZERO TOLERANCE

STRAF_WERK heeft een volledige zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

SOCIAL MEDIA

Gebruik #strafwerk / #elrowxstrafwerk en tag @straf_werk, we vinden het geweldig om jullie foto’s en video’s te zien.

CELEBRATE SAFE

Celebrate Safe verspreidt informatie over substantie gebruik, gehoorbescherming, sex en meer. Met hun tien pijlers zorg jij dat je zo veilig mogelijk feest.

Lees de 10 pijlers en meer hier: www.celebratesafe.nl.

iLost logo