Final info Klockworks presents Photon

14 oktober 2019

Nog even en dan begint ADE. Ben je klaar voor 19 oktober? Lees hier de laatste informatie en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de toegankelijkheid, voorzieningen en meer.

OPENINGSTIJDEN

De Kromhouthal gaat open om 23:00 uur en is geopend tot 07:00 uur. Wij adviseren je om vroeg te komen om wachtrijen te voorkomen. Het is niet mogelijk om het evenement te verlaten en later terug te komen. Als je weg bent, ben je weg. Als u wat frisse lucht wilt krijgen, hebben we een kleine buitenruimte op het terrein.

TICKETS

Er zijn nog een paar tickets beschikbaar. Zorg ervoor dat je je ticket op voorhand hebt om teleurstelling te voorkomen. Kaartjes kunnen op uw mobiele telefoon worden gescand en hoeven niet te worden uitgeprint.

TRANSPORT

Er zijn verschillende manieren om bij Klockworks presenteert Photon te komen:

Metro

Neem vanaf Amsterdam Centraal Station de GVB Metro 52 en stap uit bij station Noorderpark. Loop vanaf hier naar het oosten en volg de Johan van Hasseltweg. Ga rechtdoor op de rotonde en sla na 200 meter rechtsaf op Gedempt Hamerkanaal. U vindt de Kromhouthal aan het einde van deze weg.

Veerboot

Let op: tijdens Amsterdam Dance Event is er geen extra veerboot tussen Amsterdam Centraal Station en IJplein, maar u kunt naar het IJplein varen via het reguliere vaarschema. Veerboten blijven ’s nachts tot 2 uur varen. De eerste veerboot vanaf het IJplein vertrekt op 19 oktober om 06:20 uur.

Fiets

U kunt ook uw fiets meenemen op de veerboot. Fietsen kunnen in rekken bij De Kromhouthal worden geplaatst.

Auto

Wij adviseren u om niet met de auto te komen. Er is geen parkeerplaats voor bezoekers. Er zijn enkele betaalde parkeerplaatsen in de omgeving, maar er is geen garantie dat ze gratis zijn.

UBER

Met Uber kom je waar je ook moet zijn. Download de app, vraag een rit aan en een chauffeur arriveert binnen minuten.

Ben je al een Uber pro? Check onderstaande ADE tips om jouw ervaring naar een hoger niveau te tillen:

Klaar voor de start? Go!

Controleer of je Uber app up-to-date is, je nog steeds ingelogd bent en een valide betaal methode aan je account gekoppeld is voor je met je reis begint.

24/7

Nu hoef je nooit meer weg voor de toegift. Vraag 24/7 een rit aan.

Know before you go

Kosten verschillen aan de hand van de vraag naar ritten. Check daarom eerst je ‘prijs gemiddelde’.

Vind je chauffeur

Je kan de handige, anonieme ‘Contact’ functie gebruiken om extra info over je afhaallocatie door te geven aan je chauffeur.

Bevestig je chauffeur

Zorg dat je in de juiste Uber stapt door eerst het autotype en kentekenplaat via de app te controleren.

Voeg tussenstops toe aan je rit

Moet je onderweg vrienden oppikken? Tik op ‘+’ in de app om makkelijk extra stops toe te voegen.

Deel de kosten

Tik tijdens de rit op ‘Split Fare’, onderaan je scherm om de kosten gelijkmatig te verdelen tussen vrienden.

Verstuur je status

Verstuur je rit status en laat je vrienden weten wanneer je aan komt of wanneer je thuis komt.

CASHLESS

STRAF_WERK ADE is volledig cashless. U kunt direct aan de bar betalen met PIN, creditcard of bankpas. Als u alleen contant geld heeft, kunt u een betaalkaart bij de kassa opladen.

Payconiq

Betaal met de Payconiq-app * op uw telefoon en ontvang tussen 23:00 en 03:00 20% korting op uw drankjebestelling.
Download de app nu in de App Store of Google Play Store en verbind uw bankrekening. Het kan tot 24 uur duren om uw account te verifiëren. Download hier de Payconiq-app.

* Alleen beschikbaar voor Nederlandse / Belgische bankhouders

FACILITEITEN 

Eerste hulp

Aarzel niet om naar de EHBO-post te gaan als u zich onwel voelt. Je vindt ze links achter de kluisjes. De eerste hulp is er om u te helpen met gezondheidsproblemen.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes op locatie. Je kunt kluisjes kopen tot vrijdagmiddag 18 oktober 16.00 uur op onze website. Hierna is het alleen mogelijk om een ​​locker op locatie op de dag zelf te kopen. Kluisjes kunnen alleen worden gekocht met een pinpas of een credit card.

Sigaretten

Sigaretten zijn op locatie verkrijgbaar met een geldig legitimatiebewijs, paspoort of rijbewijs. Sigaretten kunnen alleen worden gekocht met een pinpas of een credit card.

Eten en drinken

Eten en drinken kan worden gekocht met een pinpas of een credit card. Het is niet toegestaan ​​om eigen eten en drinken mee te nemen.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is verkrijgbaar bij de kassa.

Roken

Roken in de Kromhouthal is ten strengste verboden volgens de nieuwe Nederlandse wetgeving. Buiten het bebouw is er een rookplek, zodat u de locatie niet hoeft te verlaten. Bedankt voor uw begrip en medewerking!

MINIMUM LEEFTIJD

De evenementen van STRAF_WERK zijn 18 jaar en ouder. Neem een ​​geldig legitimatiebewijs mee, zoals een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs, anders kan de toegang worden geweigerd.

TIMETABLE

LOST & FOUND

Als je iets hebt gevonden of bent verloren, ga dan naar de lockerdesk. Als wat je zoekt er nog niet is, raak dan niet in paniek. Uiteindelijk zullen alle items op dinsdag 22 oktober op iLost.co worden geplaatst.

ZERO TOLERANCE

STRAF_WERK heeft een volledig nultolerantiebeleid met betrekking tot drugs.

SOCIALE MEDIA

Gebruik #swade19 / #strafwerk en tag @straf_werk, we zien graag je foto’s en video’s.

CELEBRATE SAFE 

ADE is een week waarin Amsterdam gevuld is met geweldige muziek en de beste DJ’s ter wereld. Naast het hebben van een geweldige tijd is het belangrijk om jezelf veilig te houden. Celebrate Safe maakt mensen bewust van veilig alcoholgebruik, drugsgebruik en gehoorbescherming.
Wil meer weten? Bezoek hun website op www.celebratesafe.nl.

iLost logo