Final info STRAF_WERK – De Marktkantine

05 februari 2019

Kerri Chandler, Gerd Janson, ANOTR, Chris Stussy, Joren Edwards en Max Morel: je vindt ze allemaal met ons in De Marktkantine op 9 februari. Zorg ervoor dat je helemaal klaar bent met de laatste belangrijke informatie.

OPENINGSTIJDEN

Om 22:00 gaan de deuren open. Zorg dat je op tijd komt zodat je geen enkele artiest hoeft te missen. We dansen door tot 05:00 ’s ochtends.

 

 TICKETS

De voorverkoop is volledig uitverkocht maar we hebben nog een beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar. Hebben jouw vrienden nog een ticket nodig? Zorg dan dat ze vroeg komen want op = op.

Koop geen tickets via onofficiële kanalen. Echtheid van deze tickets kan niet worden gegarandeerd. Ticketswap is de veiligste manier voor het overkopen van tickets.

 

 BEREIKBAARHEID

De Marktkantine is makkelijk bereikbaar via:

Openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je stadsbus 18 Slotervaart of 21 Geuzenveld. Stap uit bij halte Markthallen, dan sta je praktisch voor De Marktkantine.

Fiets

Er zijn voldoende fietsenrekken waar fietsen geplaatst kunnen worden.

Auto

We raden af met de auto naar De Marktkantine te komen in verband met een beperkt aantal parkeerplaatsen in de omgeving.

 

FACILITEITEN

Pin only

Let op: De Marktkantine is PIN ONLY.

Garderobe en lockers

Er is een garderobe aanwezig waar je jassen en tassen kwijt kunt. Tevens zijn er lockers aanwezig. Hiervoor heb je een €2 muntstuk nodig.

Sigaretten

Sigaretten zijn verkrijgbaar op locatie op vertoon van een geldige ID-kaart. Sigaretten kunnen alleen met pinpas gekocht worden.

Let op: het is niet toegestaan te roken buiten de daarvoor bestemde rokersruimtes. Als je wel buiten deze ruimtes rookt kan de toegang tot het evenement ontzegd worden.

Eten & drinken

Eten en drinken kan op locatie gekocht worden. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is verkrijgbaar bij de kassa’s.

 

 MINIMUM LEEFTIJD

De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd.

 

 TIMETABLE

 

LOST & FOUND

Iets kwijt geraakt? Stuur een mailtje naar gevondenvoorwerpen@marktkantine.nl en De Marktkantine gaat je helpen je spullen terug te krijgen.

 

ZERO TOLERANCE

STRAF_WERK heeft een volledig zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

 

SOCIAL MEDIA

Heb je leuke foto’s en/of filmpjes? Gebruik online #strafwerk en #swdmk en tag ons @strafwerk.

 

CELEBRATE SAFE

Celebrate Safe zorgt er met hun 10 pijlers over drugs gebruik, gehoorbescherming en seks voor dat jij veilig kunt feesten.

Lees de 10 pijlers en meer hier: www.celebratesafe.nl.

iLost logo