Final Info SWF 2019

12 augustus 2019

17 augustus is het tijd voor de zevende en grootste editie van SWF. Een nieuw terrein en nieuwe stages, zorg dat je helemaal klaar bent met alle info over bereikbaarheid, faciliteiten en meer.

Weer

De weersvoospellingen lijken steeds meer de goede kant op te gaan met een klein zonnetje. Desalniettemin nemen we uiteraard voorzorgsmaatregelen om droog te kunnen staan wanneer er wat regen valt.

The Hideout en The Casa by Bacardí zullen net als vorig jaar in een tent/overdekt zijn. Daarnaast zetten we een grote Perfect Sky tent voor de Parallel stage en zorgen we voor overkappingen bij Dimension, TBA by Kornuit en Vondel Disco. Daarnaast hebben we stretch tenten bij de foodcourt staan en zetten we parasols bij de chill area. Ook plaatsen we vlonders en hebben we gratis poncho’s beschikbaar bij alle barren.

Neem wel voor de zekerheid zelf een goede jas mee en eventueel een trui voor wanneer het afkoelt in de avond. Wat het weer ook doet, we gaan er sowieso een mooie dag van maken!

Openingstijden

Om 12:00 gaat het terrein van SWF 2019 open en we gaan door tot 23:00. De entree blijft tot 22:00 geopend.

Vervoer

Om jouw festival dag zo soepel mogelijk te laten verlopen, zetten we hierbij nog even alle vervoersopties voor je op een rij.

 PENDELBUS FESTIVAL RETOUR

Op 17 augustus rijden er de hele dag pendelbussen van station Amsterdam Sloterdijk naar Havenpark en weer terug. Deze rijden niet op vaste tijden maar vertrekken zodra een bus vol is. De bus doet er ongeveer 10 minuten over. Volg op Sloterdijk de borden ‘STRAF_WERK‘ voor de opstapplek.

Om gebruik te maken van de pendelbus dien je een ticket aan te schaffen. In onze ticketshop kost deze €8, bij de bus zelf betaal je €10 (cash only).

Haal je pendelbus retour ticket hier.

PENDELBUS HAVENPARK – DE MARKTKANTINE

Na SWF 2019 net als wij nog niet uitgedanst? Als de zon onder is, verhuizen we rechtstreeks naar De Marktkantine voor SWF by Night.

Vanaf Havenpark rijden er ook pendelbussen direct naar De Marktkantine. Een enkeltje hiervoor kost €5 in de online shop.

Haal je pendelbus after ticket hier.

AUTO

Op het festival terrein zijn een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Hiervoor dient een parking ticket te worden aangeschaft via de ticketshop.

Haal je parking ticket hier.

FIETS

Woon je in Amsterdam? Kom dan met de fiets. Havenpark is eenvoudig bereikbaar. Navigeer naar Wethouder van Essenweg of Havenpark op je telefoon voor de snelste route. Volg de borden ‘STRAF_WERK‘ om je fiets in de daarvoor aangegeven rekken te zetten.

UBER

Met Uber kom je aan waar je ook moet zijn. Download de app, vraag een rit aan en een chauffeur arriveert binnen minuten. Zo reis je zorgeloos van en naar SWF 2019. Naast het festival terrein is een speciaal Uber pick-up point ingesteld.

PARTYBUSSEN

Kom je van ver? Boek dan je reis via Partybussen.nl. Hier koop je vanuit verschillende steden een ticket voor een touring car die je naar Havenpark brengt. Boek je reis hier.

Touring cars kunnen navigeren naar ‘Bornhout’ en de borden volgen voor de drop off / pick up point.

Tickets

SWF 2019 is uitverkocht. Koop geen tickets via onofficiële kanalen, de echtheid van deze tickets kan niet worden gegarandeerd.

TICKET NIET ONTVANGEN
Kijk altijd eerst in de spambox van je mail. Het kan gebeuren dat je tickets hier terecht zijn gekomen.

Als je tijdens het kopen van je ticket hebt ingelogd met Facebook, dan zijn de tickets naar het email adres van jouw Facebook-account gestuurd. Dit kan een ander email adres zijn dan het email adres wat jij vaak gebruikt.

Heb je de bovenstaande punten gecontroleerd en kan je nog steeds je ticket niet vinden? Neem in dat geval contact op met onze ticketprovider Sollidd via cs@sollidd.com.

TICKETS KWIJT
Heb je de mail waar je tickets in stonden verwijderd of zijn je tickets op een andere manier verdwenen? Mail dan naar onze ticketprovider Sollidd via cs@sollidd.com.

Cashless

SWF 2019 is dit jaar volledig cashless. Je betaalt dus aan de bar direct met je pinpas, creditcard of met de Payconiq app op je telefoon.

Via onderstaande link kan je de Payconiq app downloaden. Zorg dat je de app op tijd download en je account koppelt. Sommige banken hebben 24 uur nodig om je account te verifiëren. Alleen geldig voor Nederlandse en Belgische bankhouders.

Download Payconiq hier.

Faciliteiten

LOCKERS

Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar op de locatie. Je kan deze tot zaterdag 17 augustus 12:00 van tevoren aanschaffen onder het kopje Tickets in onze shop. Hierna is het alleen nog mogelijk om op de dag zelf op het terrein een kluisje aan te schaffen. Let op, PIN ONLY.

Medium locker: 24 * 28 * 50 cm (biedt ruimte voor ongeveer 3 – 4 zomerjassen).

Grote locker: 35 * 28 * 50 cm

Schaf je locker hier aan

EHBO

Aarzel niet om langs de EHBO post te gaan wanneer je onwel voelt. Je vindt ze rechts van de chill-area langs de waterzijde en zijn er om je te helpen met gezondheidsproblemen.

SIGARETTEN

Sigaretten zijn verkrijgbaar op de locatie op vertoon van een geldig ID, paspoort of rijbewijs. Let op, PIN ONLY.

ETEN & DRINKEN

Eten en drinken is verkrijgbaar op de locatie. Heb je een voedselallergie en ben je daarom beperkt in je voeding? Mail in dat geval naar info@strafwerk.org o.v.v. ‘voedselallergie’.

DRINKWATER

Op het festivalterrein zijn waterpunten waar je gratis drinkwater kan halen.

OORDOPPEN

Oordoppen zijn verkrijgbaar bij de kassa’s.

Timetable

Plattegrond

Hoe kom je het snelste bij je favoriete stage? Of bij de bar voor een ijskoud drankje? Met de Appic app check je nu al de plattegrond, stel je een persoonlijke timetable samen en raak je dit keer je vrienden niét kwijt met de Find My Buddy feature.

Download App Store hier.

Download Google Play hier.

SWF by Night

Voor alle onvermoeibare dansers gaan we na SWF 2019 nog gewoon door in De Marktkantine met natuurlijk een top selectie aan artiesten:

Pan-Pot • Benny Rodrigues • East End Dubs
Prunk • Luuk van Dijk • Chris Stussy • Toman • Sanja • Luna Ludmila • Van Anh

Vanaf Havenpark rijden er pendelbussen naar De Marktkantine, hier gaan vanaf 22:00 de deuren open. [Lees: Vervoer]

Tickets voor SWF by Night haal je hier.

Hardcups

STRAF_WERK werkt dit jaar weer met hardcups om zo de vervuiling zo laag mogelijk te houden tijdens SWF 2019. Hoe werkt het?

Je betaalt eenmalig €1 voor je beker/flesje. Is je drankje op? Lever je lege beker of flesje in en betaal alleen voor je nieuwe drankje of lever hem in voor een recycle token. Let op: bekers/flesjes zijn niet inwisselbaar voor geld achteraf.

Ga je weg van het festival? Zorg dat je je laatste beker/flesje inlevert voor een recycle token en bewaar deze goed. Op de recycle token staat een unieke code die je nodig hebt om kans te maken op prijzen. De code vul je in op de website van STRAF_WERK en daarmee maak je kans op SWF 2020 tickets, SWF merchandise of tickets voor STRAF_WERK x Kölsch presents IPSO tijdens ADE.

Lost & Found

Heb je iets gevonden of ben je iets verloren? Loop dan naar de lockerdesk, dit is het punt waar alle voorwerpen worden verzameld. Mocht het geen wat je zoekt er nog niet tussen liggen, geen paniek. Uiteindelijk worden alle spullen op dinsdag na het festival geplaatst op iLost.

Zero Tolerance

SWF 2019 heeft een volledige zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

Roken

Wegens veiligheidsvoorschriften is het verboden te roken onder overkappingen, hieronder vallen ook overdekte stage als The Hideout en The Casa by Bacardí.

Social Media

Naast dat wij de hele dag in de weer zijn met social media, vinden we het natuurlijk ook leuk om jullie berichten voorbij te zien komen. Gebruik daarom bij je berichten #swf2019 en tag ons in je bericht met @straf_werk! De leukste/mooiste foto’s/video’s maken kans op een ticket voor ADE: STRAF_WERK x Kölsch presents IPSO.

Celebrate Safe

Een dag op SWF staat natuurlijk volledig in het teken van feesten, maar doe dit wel veilig. Celebrate Safe zet zich in om mensen bewust te maken van veilig feesten. Denk hierbij niet alleen aan veilig alcohol- en drugsgebruik, maar ook aan het beschermen van je gehoor.

Voor de tien pijlers van Celebrate Safe kijk dan op hun website: www.celebratesafe.nl.

Minimumleeftijd

Voor alle STRAF_WERK evenementen geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Neem een geldig ID, paspoort of rijbewijs mee, hier kan naar worden gevraagd bij binnenkomst. Een kopie van een van deze documenten is niet geldig en kan leiden tot weigering van de toegang tot SWF 2019.

iLost logo