Full line-up release elrow x STRAF_WERK Klokgebouw

29 oktober 2019

Een evenement uitverkopen zonder dat mensen weten wie er komen draaien. Dat is wat er laatst is gebeurd. Maar het wachten is voorbij. Jullie krijgen eindelijk te weten wie 6 december bij ons op het podium komen te staan tijdens elrow x STRAF_WERK Klokgebouw.

Line-up:

  • Âme [DJ]
  • Kevin de Vries B2B VNTM
  • Maya Jane Coles
  • Nicky Elisabeh
  • Recondite
  • Stephan Bodzin

 

 

 

 

Zoals je ziet hebben we gezorgd voor een line-up van hoog niveau. Om te beginnen met Âme DJ. Deze keer zal hij solo voor ons draaien maar dat maakt hem niet minder als normaal.

Deze avond zal er ook een live B2B plaatvinden waar je zeker bij moet zijn. De jonge Kevin de Vries komt voor de tweede keer terug naar Eindhoven samen met VNTM. Het is de eerste keer dat deze twee B2B spelen maar we weten zeker dat dit een top combinatie zal zijn.

Maya Jane Coles is er dit keer ook bij. De Engelse producer zal met haar eigen sound iedereen verrassen en ook zeker laten dansen. Naast Maya hebben we nog een vrouw die ons deze avond zal vermaken. Nicky Elisabeth heeft tijdens ADE al laten zien wat ze kan dus wij kunnen niet wachten om nog een set van haar te horen.

Verder zullen er naast de B2B set nog twee andere live sets zijn bij de STRAF_WERK stage. Recondite, deze geluidskunstenaar weet wat hij doet en zal in het Klokgebouw een van zijn creatieve sets laten horen. Om de line-up helemaal af te maken krijgen we een live set van niemand minder dan Stephan Bodzin. Door zijn hypnoseachtige sets weet hij elke keer weer een verbluffend optreden neer te zetten.

Naast de stage van STRAF_WERK hebben we natuurlijk ook de stage van elrow. Confetti, kostuums en spectaculaire aankleding. Dat is wat je krijgt bij elrow. Op deze stage ga je zien de Engelse Alan Fitzpatrick, het groovy duo ANOTR, Eddy M, power woman Ida Engberg, Skream, de Nederlandse Toman en Viviana Casanova.

Wij kijken al ontzettend uit naar 6 december en kunnen niet wachten om jullie daar te zien!

iLost logo