Hardcups en recycle token op SWF

11 augustus 2019

Samen houden we het terrein schoon tijdens SWF 2019. Veel van wat we doen om het festival zo duurzaam mogelijk te produceren zie je als bezoeker niet. Zo maken we o.a. gebruik van een slim stroomplan en zijn we achter de barren druk met afval scheiden.

 

Maar er zijn ook onderdelen die je wel als bezoeker mee krijgt. Zo stappen we dit jaar volledig over op een cashless betalingssysteem (geen plastic munten meer maar direct pinnen aan de bar) en hebben we een zero waste foodcourt met een centraal inzamelpunt voor de disposables en de voedselresten.

 

Één van de meest zichtbare onderdelen van ons duurzaamheidsplan is de inzet van hardcups. Hier werken we bij STRAF_WERK al enkele jaren mee maar dit jaar voegen we daar de recycle token aan toe om ervoor te zorgen dat iedereen na afloop zijn beker inlevert. Want met deze recycle token kan je verschillende prijzen winnen achteraf.

 

Hoe werkt het?

Je betaalt eenmalig €1 voor je beker/ flesje.

 

Is je drankje op? Lever je lege beker of flesje in en betaal alleen voor je nieuwe drankje of lever hem in voor een recycle token. Let op: Bekers/ flesjes zijn niet inwisselbaar voor geld achteraf.

 

Je token kan je later weer inleveren

 

Ga je weg van het festival? Zorg dat je je laatste beker/ flesje inlevert voor een recycle token en bewaar deze goed. Op de recycle token staat een unieke code die je nodig hebt om kans te maken op prijzen.

 

De unieke code vul je in op de website van STRAF_WERK en daarmee maak je kans op SWF 2020 tickets, SWF merchandise of tickets voor STRAF_WERK x KÖLSCH presents IPSO tijdens ADE.

 

 

 

iLost logo