Line-up: ADE STRAF_WERK x KÖLSCH presents IPSO

17 juli 2018

Op vrijdag 19 oktober keert STRAF_WERK terug naar de industriële Kromhouthal en verwelkomt Kölsch met zijn label IPSO voor de eerste keer op ADE. IPSO koppelt Kölsch aan bevriende artiesten of muzikale helden voor exclusieve samenwerkingen. Recondite en Marcus Worgull staan in een B2B setting achter de tafels. Tiga voegt zich bij dit rijtje headliners. Anna, Denis Horvat, Eli Iwasa en Bas Dobbelaer completeren de line-up.

IPSO: Nieuw label, gevestigde namen

Het nieuwe label van Kölsch, IPSO, focust zich op samenwerkingen met bevriende artiesten en muzikale helden. Voor de eerste EP is een collaboratie tussen Michael Mayer en de labeleigenaar opgezet, met het idee om ieder één instrument naar de studio mee te nemen. Dit experiment resulteerde in Dogma 1 en Dogma 2. Het label heeft aangekondigd binnenkort drie tracks van Kölsch en Tiga te releasen. Deze aanstaande tweede release is ook aanleiding voor het optreden van Tiga op STRAF_WERK ADE.

Ingenieuze house en techno in Kromhouthal

De Duitsers Recondite en Marcus Worgull staan als één act op het podium tijdens hun B2B set. Beide artiesten zijn gelieerd aan het toonaangevende Innervisions, waarvan Worgull regelmatig optreedt als resident van het label. De Amsterdamse Bas Dobbelaer staat met zijn meeslepende sets tussen dit internationale rijtje in zaal 1.

De Braziliaanse ANNA maakte furore met haar aantrekkelijke en krachtige techno. Landgenoot Eli Iwasa blijft qua sound dicht in de buurt blijft van ANNA maar geeft er een melodieuze twist aan. Samen met Denis Horvat vormen zij de line-up van zaal 2. Horvat heeft een eclectische stijl waarin hij verschillende genres moeiteloos aan elkaar rijgt. De Deen is eveneens opgepikt door Innervisions.

Industriële Kromhouthal toneel voor warehouse spektakel
Vanwege haar rauwe, industriële karakter besloten de nieuwe eigenaren de loods om te dopen tot creatieve broedplaats. Tegenwoordig heeft de venue een eigen, artistieke status binnen het nachtleven ontwikkeld. De perfecte match voor STRAF_WERK ADE.

 

Datum: vrijdag 19 oktober

Tijd: 23:00 – 07:00

Locatie: De Kromhouthal

Tickets: € 27,50

 

Line-up

Kölsch [extended set]

Tiga

Recondite B2B Marcus Worgull

Anna

Denis Horvat

Eli Iwasa

Bas Dobbelaer

iLost logo