Must-sees op SWF 2019

09 augustus 2019

Op 17 augustus is het tijd voor ons zevende en grootste festival. Met artiesten als Adriatique, Ben Klock en Hot Since 82 belooft dit een editie te worden die lang in ons geheugen gegrift zal staan. Naast deze grote internationale helden hebben we ook een aantal artiesten die je misschien nog niet kent. Daarom stellen we ze graag aan je voor:

VNTM (live)

VNTM opent de Parallel stage op SWF 2019 met een live optreden. Het jonge talent is hard op weg met releases op labels als Weiter en Filth On Acid en zijn laatste track ‘Rave Culture‘ met Tahko op Second State (het label van Pan-Pot).

 

 

The Willers Brothers

De twee broers zijn geboren in Manchester maar zijn nu gevestigd in Berlijn. Samen staan ze dit jaar op The Getaway by PIV. In 2018 brachten ze op dit label al de eerste EP uit van de PIV Limited Series (samengesteld door label frontrunners Prunk en Chris Stussy) waarmee ze een nummer 1 notering in de Duitse charts haalden.

 

 

Lewski

Lewski’s perspectief op optreden als DJ is het vinden van dat perfecte moment en de juiste frequenties om mensen op een bepaalde manier te laten voelen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe sounds die hem inspireren waardoor zijn sets bestaan uit een dynamische mix van house, techno en electro. Check hieronder ‘Guadala‘,  onze favoriete track uit zijn nieuwste ‘Mariachi Guadalajara‘ EP op Or:La’s Céad.

 

 

Van Anh

Meer dan tien jaar ervaring maakt Van Anh een gerespecteerde artiest. Haar passie voor muziek vloeit door elke vezel in haar lichaam, wat te horen is in de veelzijdige sound in haar sets. 17 augustus mogen we niet één maar twee keer naar haar luisteren: openen in The Hideout en na Pan-Pot afsluiten op SWF by Night.

 

 

Julien Simmons

Eind juli stond Julien Simmons al bij onze SWF Sessions met Wouter S zijn label Kompai in Breda. Stil staan is geen optie, daarom kijken we nu al uit naar zijn set bij The Casa by Bacardí. House en Disco platen die je voeten doen tintelen.

 

iLost logo