Podcast Toman STRAF_WERK – Rotterdam

16 maart 2018

De muzikale reis van de in Alphen aan den Rijn geboren Toman, begon op jonge leeftijd door zijn muziekinvloedrijke omgeving. Gefascineerd geraakt door de kickdrum, snare en de hi-hat sounds begon hij met drummen. Al snel bleek dat één instrument niet genoeg was voor de opkomende artiest en volgde het produceren van zijn eigen muziek al snel.

Afstuderen op het Herman Brood Academy in 2017, waar hij werd opgeleid door bekende professionals uit de industrie, was een van zijn belangrijkste mijlpalen uit zijn dj-carrière. Door veel te experimenteren is het Toman gelukt om zijn eigen unieke sound te creëren die omschreven kan worden als diepe minimalistische Tech House (dat wordt gecomplementeerd door hi-hats wat voortkomt uit zijn oudere drumervaring.) Als er iemand in de gaten moet worden gehouden is het de getalenteerde Toman wel!

Op 2 februari is hij te bewonderen in de Factory 010 tijdens STRAF_WERK – Rotterdam met o.a. Matador, Noir, ANNA en vele andere toppers. Om zijn talenten te bevestigen heeft hij speciaal voor ons een heerlijke podcast gemaakt. Beluister deze nu hier!

Tickets hier.

iLost logo