SWF 2020 is uitgesteld naar 2021

22 april 2020

Lieve SW vrienden,

 

Samen zouden we deze zomer knallend en dansend in vrijheid afsluiten. Vandaag moeten we dan toch met pijn in ons hart mededelen dat SWF 2020 niet doorgaat en verplaatst wordt naar 2021 vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19. We balen hier net zo hard van als jullie en konden niet wachten om deze editie beter dan ooit te maken. Helaas mag het deze zomer niet zo zijn.

 

We hopen jullie daarom volgend jaar allemaal weer te zien en verzekeren jullie dat onze 8e editie er één wordt om nooit te vergeten.  Omdat SW is aangesloten bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’ regeling, betekent dit dat je ticket automatisch geldig is voor volgend jaar.  Eventuele vragen over de ‘Bewaar je ticket, geniet later’regeling is hier te lezen. Natuurlijk bieden we ook de optie om een refund aan te vragen. Dit geldt voor iedereen die zijn of haar ticket heeft gekocht via een officieel verkoopkanaal (SW website, Resident Advisor, Festicket en Ticketswap).

 

Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig om alle mogelijkheden uit te werken. Gun ons alsjeblieft wat tijd om dit allemaal uit te werken zodat we het proces zo soepel mogelijk kunnen maken voor iedereen. Alle ticket houders ontvangen zo snel mogelijk een persoonlijke mail waarin ze hun keuze kunnen aangeven. Ofwel het omzetten van je ticket, of het aanvragen van een refund. We hopen natuurlijk dat je ons, en iedereen die betrokken is bij het festival, blijft steunen in deze bizarre tijden door je ticket om te zetten voor 2021.

 

Tot slot willen we alle leveranciers, zzp-ers, creatives, artiesten en crew bedanken die zich de afgelopen maanden zo hard hebben ingezet om alle mooie plannen voor dit jaar uit te werken. En natuurlijk gaat onze dank ook uit naar alle bezoekers die samen met ons zo uitkeken naar SWF. Volgende zomer is van ons!

 

In augustus 2021 komen we met SWF harder terug dan ooit.

Hou vol, stay safe en zorg voor elkaar.

 

– Team SW

 

iLost logo