SWF 2021: Ticketverkoop start 28 januari

26 januari 2021

 

We zeiden het je vorig jaar al: de zomer van 2021 is van ons!

Na een bizar jaar kijken wij vol goede moed naar de zomer. Onlangs kondigde het kabinet 1 juli aan als streefdatum om weer evenementen te laten plaatsvinden. En dat komt voor SWF 2021 meer dan goed uit met 14 augustus als datum. Dit zorgt ervoor dat ook wij weer positief naar de toekomst kijken. Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor om met jullie te dansen op 14 augustus. En het mooiste nieuws: de gehele line-up van vorig jaar verhuist met ons mee naar de nieuwe datum.

 

START KAARTVERKOOP

Blok donderdag 28 januari in je agenda want om 12:00 uur starten we met de kaartverkoop en daar moet je snel bij zijn. Vorig jaar hebben een hoop mensen besloten hun ticket te behouden voor deze editie. De eerste trap is dus al volledig uitverkocht en en ook de tweede trap is er bijna doorheen. Zorg dus dat je klaar zit.

De kaartverkoop zal dit jaar wel iets anders verlopen dan je gewend bent. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we elkaar deze zomer weer kunnen zien, maar er blijft een kans dat de overheid besluit om festivals niet door te laten gaan. Daarom werken we op dit moment enkel met een aanbetaling van 50% van je ticket.

 

✔︎ Gaat het festival definitief door?

Dan ontvang je van ons een mail om het resterende bedrag te voldoen. Zodra we deze betaling binnen hebben ontvang jij je definitieve ticket.*

✘ Gaat SWF 2021 niet door?

In dat geval ontvang je jouw aanbetaling van ons terug (uiterlijk binnen 4 weken en ex. service fee).

*Besluit je om jouw aanbetaling niet af te maken? Dan wordt deze niet gerestitueerd bij doorgang van het evenement. Dit wijkt af van onze algemene voorwaarden en is leidend.

 

SWF 2020 TICKET BEWAARD

Heb jij er vorig jaar voor gekozen om je ticket voor SWF 2020 te bewaren, dan is deze geldig voor SWF 2021 op 14 augustus. Je ontvangt binnenkort automatisch een mail van ons met daarin jouw nieuwe ticket. Hiervoor hoef je niets te doen.

 

 

LINE-UP

Dankzij het harde werken van ons team is de gehele line-up van SWF 2020 meegegaan naar de komende editie. Een parel van een line-up op alfabetische volgorde:

 

Âme II Âme

ANOTR

ARTBAT

Chris Stussy b2b Prunk

Colyn

Comrade Winston

DJOKO

Floorplan

Franky Rizardo

Gerd Janson b2b Krystal Klear

Henrik Schwarz live

Honey Dijon

Iris Menza

Jesse Maas

Kerri Chandler

La La

Luuk van Dijk

Maceo Plex

Marcel Dettmann

Mella Dee

Mind Against

Mirella Kroes b2b Van Anh

Nicky Elisabeth

Patrick Topping

Project89

ROD

Sam Paganini

TOMAN

Wouter S.

iLost logo