Ticket informatie (refunds) SWF 2020

31 augustus 2020

*** Update 31 augustus 2020 ***

 

Met een definitieve streep door alle grootschalige evenementen tot 1 september, betekent dit dat SWF 2020 op 15 augustus dit jaar niet kan plaatsvinden en wordt verplaatst naar volgend jaar.  Alle mooie plannen die we hadden voor deze zomer zullen we dus nog even moeten bewaren, maar we beloven jullie dat de volgende editie van SWF beter wordt dan ooit. Volgende zomer is van ons!

Had jij je ticket voor SWF 2020 al binnen? Dan vind je hieronder antwoord op al je vragen.

 

Wanneer vindt de volgende SWF editie plaats? 

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het corona virus mogen er geen evenementen plaatsvinden tot 1 september 2020. Ook de periode na 1 september is op dit moment nog onzeker en daarom verplaatsen we SWF naar naar 14 augustus 2021.

 

Ik heb een refund aangevraagd, wanneer kan ik deze verwachten?

Alle refunds zullen tussen 3 en 17 september worden uitgekeerd op het oorspronkelijke rekeningnummer waarmee de tickets in eerste instantie zijn aangeschaft.

 

Hoe ontvang ik mijn refund als ik mijn bankgegevens niet hoef achter te laten?

Wanneer je een refund aanvraagt, wordt de ticketwaarde terug gestort op de rekening waarmee de bestelling oorspronkelijk is geplaatst.

 

Als ik mijn ticket om laat zetten naar volgend jaar, ontvang ik dan een nieuw ticket?

Ja, je ontvangt uiteindelijk een nieuw ticket. Deze ontvang je op het moment dat de kaartverkoop van SWF 2021 start zodat ook de nieuwe datum op jouw ticket staat. Je nieuwe ticket ontvang je dus pas in 2021.

Is je mailadres in de tussentijd gewijzigd? Zorg ervoor dat je bij het doorgeven van je keuze het mailadres invult waarmee je destijds je ticket hebt aangeschaft zodat we je order kunnen traceren en de juiste keuze er aan kunnen koppelen. Om vervolgens je mailadres te laten wijzigen waar je jouw nieuwe ticket op wilt ontvangen, kan je ons een mail sturen via info@strafwerk.org met een bewijs van betaling waarin het payment order ID te zien is.

 

Wat gebeurt er met mijn locker / pendelbus ticket? 

De keuze die je doorgeeft (ticket bewaren of een refund) geldt automatisch voor alle bestellingen die op jouw mailadres staan geregistreerd. Heb je bijvoorbeeld een entreeticket + locker aangeschaft en kies je ervoor om je ticket te bewaren voor de volgende editie van SWF? Dan worden beide tickets omgezet naar 2021. 

 

Blijft de line-up voor de volgende editie hetzelfde?

We werken momenteel hard om de gehele line-up mee te nemen naar volgend jaar. Dit is natuurlijk afhankelijk van een hoop verschillende factoren maar we zetten alles op alles om dit voor elkaar te krijgen en houden alle ticketkopers natuurlijk op de hoogte.

 

Wat moet ik doen als ik mijn ticket via een ander verkoopkanaal heb gekocht?

Ook wanneer je via één van onze officiële verkooppartners (Festicket of Resident Advisor) een ticket hebt aangeschaft, ontvang je een mail over het bewaren van je ticket of aanvragen van een refund. 

Andere kanalen zoals Tickettack, Marktplaats, etc. zijn géén officieel verkoopkanaal. Voor vragen omtrent tickets die daar zijn gekocht, kan je dus het beste contact opnemen met de betreffende verkoper/ verkoop organisatie. 

 

Heb je een andere vraag?

Is je vraag nog niet beantwoord? Dan kan je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen via info@strafwerk.org.

iLost logo