Update SWF 2021 – 12 juli

12 juli 2021

De persconferentie van afgelopen week heeft nieuwe maatregelen bekend gemaakt die gelden tot en met 13 augustus. SWF valt op 14 augustus, dat betekent dat we op dit moment doorgaan zoals gepland. We snappen dat er afgelopen weekend misschien verwarring is ontstaan bij een aantal, maar SWF 2021 gaat vooralsnog gewoon door.

Mocht de overheid alsnog aangeven dat festivals ook na 13 augustus door corona maatregelen niet doorgaan, dan bieden we in ieder geval de optie voor een refund aan. Fingers crossed en we zien jullie hopelijk gewoon de 14e! Mocht er in de tussentijd iets veranderen, dan houden we jullie op de hoogte.

 

HEB JIJ JE TWEEDE DEEL VAN DE TICKETS NOG NIET BETAALD?

Via Twelve Ticketing heb je twee weken geleden jouw unieke betaallink ontvangen om het resterende bedrag te voldoen. Deze link is inmiddels verlopen en dus niet meer geldig. Doordat de persconferentie afgelopen week wat onzekerheid met zich meebracht of SWF wel of niet door zou gaan, willen we kaartkopers hierbij alsnog de kans bieden om hun betaling af te maken. Er wordt op uiterlijk 14 juli een nieuwe betaallink gestuurd naar iedereen die zijn/haar tickets nog niet heeft afbetaald.

LET OP:

-De betaallink die je ontvangen hebt op 28 of 29 juni is inmiddels verlopen.

-Op uiterlijk woensdag 14 juli ontvangt iedereen die het resterende bedrag nog niet heeft kunnen voldoen, de nieuwe betaallink van Twelve Ticketing.

-De nieuwe betaallink is geldig t/m maandag 19 juli 23:59 uur.

-Lockers, parkeertickets en pendelbustickets kunnen nog toegevoegd worden aan je bestelling.

-Wil je of kun je niet meer komen? Dan raden we aan alsnog je resterende bedrag te voldoen zodat je daarna je ontvangen ticket(s) via Ticketswap kunt verkopen.

-Heb je op donderdag 15 jul nog steeds geen betaallink ontvangen? En zit de mail ook niet in je spam? Mail ons dan op info@strafwerk.org met je ticket info.

EXTRA TICKETSALE

Eerder hebben we gecommuniceerd dat er een extra ticketsale van alle vrijgekomen (niet afbetaalde tickets) zou komen op 13 juli. Dit gaat niet door. De extra ticketverkoop is uitgesteld naar een later moment. Dit wordt later bekend gemaakt.

 

iLost logo