Volledige line-up elrow x STRAF_WERK Klokgebouw

31 oktober 2018

Eerder deze maand kondigden we de eerste helft van onze elrow x STRAF_WERK Klokgebouw line-up. Deze eerste release bestond uit Adriatique, Reinier Zonneveld en Ida Engberg. We kondigen nu officieel de volledige line-up aan met onze final release.

 

We vallen gelijk met de deur in huis; er zijn nog drie grote, internationale artiesten toegevoegd aan de line-up. Releases op befaamde labels, nr. 1 noteringen in de Beatport charts en genre definiërende tracks. De prestaties van de Italiaanse Sam Paganini zijn er te veel om op te noemen. Niet gek met al enkele decennia aan ervaring. Henrik Schwarz zal hem vergezellen op de STRAF_WERK stage met zijn energieke en cross-genre live-sets. Hierin laat Henrik keer op keer zien hoe hij perfect mensen weet op te verrassen met zijn enerverende melodieën. Op de elrow stage zal je als headliner Matador vinden, een man van veel talenten. Hij won de DJ Awards’ 2016 Electronic Live Performer voor zijn live act, labelbaas van RUKUS en een verleden als chef in de beste restaurants van Dublin.

 

Elrow residents Eddy M en Mario Biani kunnen uiteraard niet op de elrow stage missen. Mario Biani draaide in 2017 al mee met de elrow Barcelona Nightclub tour en momenteel reist Eddy M over de hele wereld voor verschillende tours. De twee kennen elrow en haar publiek als geen ander en zullen op 7 december voor je klaar staan met hun opzwepende tracks en héél veel confetti.

 

Ookal is hij een van de jongste DJ’s op onze line-up, Kevin de Vries heeft al flink wat voor elkaar gekregen in de afgelopen twee jaar. Zo kreeg hij support van artiesten als Adam Beyer, Richie Hawtin en meer. Hij had een aantal grote producties, waaronder zijn meest recente Aratak EP, en heeft steeds meer internationale shows. Deze final release sluiten we af met Ici Sans Merci. Van illegale raves naar grote evenementen, Ici zijn carrière is in de afgelopen jaren flink gegroeid maar de underground rave vibe blijf je echter in zijn extreem diverse sets horen.

 

— LINE UP —

AREA 1 – STRAF_WERK

Sam Paganini

Adriatique

Henrik Schwarz [live]

Ida Engberg

Reinier Zonneveld [live]

Kevin de Vries

 

AREA 2 – elrow

Matador

Richy Ahmed

Nick Curly

Benny Rodrigues

Eddy M

Mario Biani

Ici Sans Merci

 

— TICKETS —

Final Tickets zijn hier verkrijgbaar.

 

— INFO —

Datum: 7 december 2018

Tijd: 22:00 – 07:00

Locatie: Klokgebouw

Leeftijd: 18+

iLost logo