15 September

De Zomer van SWF

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 16 juli om 12:00 uur. Let op: er is beperkte capaciteit op alle locaties. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

BRET

ANOTR - NL
Franky Rizardo - NL
Nicky Elisabeth - NL
TOMAN - NL
ANOTR B2B TOMAN - NL

LOFI

Iris Menza - BE
Jesse Maas - NL
Chris Stussy - NL
Prunk - NL

TERRAS VAN DE NACHT

Franky Rizardo - NL
Luuk van Dijk - NL
Wouter S. - NL

De Zomer van SWF is de alternatieve editie van SWF 2020 samen met Lipton Ice Tea. Met inachtneming van de corona regels organiseert SW een terrassen passe-partout in het gebied van Amsterdam Sloterdijk. Er zijn drie locaties (BRET, Lofi en Terras van de Nacht) waar je aan jouw eigen tafel van de beste lokale dj’s kan genieten. Op elke locatie zijn er twee shifts: een middagshift (12:30 uur – 17:30 uur) en een avondshift (18:00 uur – 23:00 uur). Er is een mogelijkheid om een losse shift ticket aan te schaffen of een combinatieticket. Hiermee kan je de middagshift bij één van de drie locaties bezoeken, en de avondshift bij één van de andere twee locaties. Voor degenen die er een volledige festival dag van maken hebben we uiteraard ook pendelbussen geregeld die jou gratis naar de volgende locatie vervoeren. Let op: tickets zijn alleen per twee, vier of zes aan te schaffen vanwege de tafelindelingen op de locaties. Op deze manier kunnen we onze bezoekers een veilige ervaring aanbieden.

Op zaterdag 15 augustus 2020 vindt De Zomer van SWF plaats. (De datum van het oorspronkelijke SWF 2020.)

WAT VOOR TICKETS ZIJN ER?

Alle tickets voor De Zomer van SWF zijn uitverkocht.

Let op: tickets zijn alleen per twee, vier of zes te koop vanwege de opstelling van de tafels. Het is niet mogelijk om tafels te verschuiven. Koop je tickets van iemand anders over? Koop dan uitsluitend een volledige tafel over. Het overkopen van 2 tickets die bij een tafel van 6 horen, betekent dat je met 2 personen aanschuift bij 4 anderen.

 

KAN IK OOK MET DRIE OF VIJF PERSONEN KOMEN?

Helaas, we hanteren alleen even getallen in een groep i.v.m. de tafelopstellingen van alle locaties en het waarborgen van de afstand zoals wordt verplicht door de overheid. Dat is de reden dat je in de ticketshop alleen tickets per twee, vier of zes kan kopen.

 

KUNNEN WE MEERDERE TAFELS SAMENVOEGEN BIJ GROTERE GROEPEN? 

Nee. Omdat we ons moeten houden aan de tafelopstellingen van de locaties kunnen alleen tafels van 2-, 4- of 6 personen aanbieden. Het samenvoegen / verplaatsen van tafels is niet toegestaan. Wel kunnen we ervoor zorgen dat er een 2- en 6-persoonstafel bij elkaar in de buurt staan (mits iedereen tegelijkertijd naar binnen komt).

 

KUNNEN ER SPECIFIEKE PLEKKEN / TAFELS GERESERVEERD WORDEN ZODAT WE NAAST ELKAAR KUNNEN ZITTEN MET ONZE GROEP?

We kunnen van tevoren geen tafels reserveren. Willen jullie met je tafel in de buurt van elkaar zitten? Dan adviseren we om op tijd te komen zodat jullie zelf de tafels kunnen uitkiezen.

 

MOET IK MET MIJN VRIEND(EN) SAMEN AANKOMEN?

Ja, dit is verplicht. Op deze manier kunnen we jullie bij aankomst een gezamenlijke plek aanbieden.

 

WAT GEBEURT ER ALS IK PLOTSELING NIET KAN OF ZIEK WORD OF EEN DEEL VAN MIJN TAFELGENOTEN NIET MEER KUNNEN?

Wanneer je je niet goed voelt is het verstandig om niet te komen. Je ticket kan dan verkopen.

Wil je een ticket van iemand anders overkopen? Let hierbij dan goed op: als je voor 2 personen een ticket overkoopt van iemand met een tafel voor 6 personen, dan betekent dit dat je verplicht bent om aan deze tafel te zitten (en voldoende afstand te houden). Het is niet mogelijk om dan een tafel voor 2 personen te krijgen. Alle locaties hebben vaste tafelindelingen waarop de capaciteit is berekent.

We bieden twee shifts aan. Shift 1 is van 12:30 uur tot 17:30 uur. Shift 2 vindt plaats van 18:00 uur tot 23:00 uur. Tussen de shifts in zullen de locaties een half uur gesloten zijn zodat wij tijd hebben om o.a. de tafels en stoelen schoon te maken.

Wanneer je een combiticket aanschaft brengen wij je na afloop van de eerste shift gratis naar de volgende locatie voor de tweede shift met een pendelbus.

Let op: je kan tussendoor niet van het terrein af. Eenmaal buiten betekent dat je niet opnieuw naar binnen kan.

WAAR IS/ZIJN DE LOCATIE(S)?

Locatie 1 – BRET

Orlyplein 76, 1043 DP Amsterdam

 

Locatie 2 – Lofi

Basisweg 63, 1043 AN Amsterdam

 

Locatie 3 – Terras van de Nacht

Humberweg 7, 1043 AC Amsterdam

 

We sporen onze bezoekers aan met de fiets te komen, zo ontlast je het ov. Als het niet anders kan, bevindt station Amsterdam Sloterdijk zich op loopafstand van alledrie de locaties.

We sporen onze bezoekers aan met de fiets te komen, zo ontlast je het ov. Als het niet anders kan, bevindt station Amsterdam Sloterdijk zich op loopafstand van alledrie de locaties.

 

PENDELBUS

Als je een combiticket aanschaft kun je gebruik maken van de gratis pendelbus service die we aanbieden. Na afloop van de eerste shift zal voor iedere locatie een pendelbus worden ingezet om jouw naar de volgende locatie te brengen. Op de dag zelf zal door middel van borden worden aangegeven waar je precies kan instappen.

HOE KAN IK BETALEN OP DE LOCATIE(S)?

De Zomer van SWF is geheel cashless. Je kunt overal alleen via je telefoon bestellen en betalen met iDeal (dit geldt voor Lofi en Terras van de Nacht) of door te betalen met PIN (bij locatie BRET). Er is geen mogelijkheid om met cash te betalen.

 

Lofi & Terras van de Nacht

Om drinken en eten te bestellen kan de QR code op de tafel worden gescand om de menukaart te bekijken, de bestelling te plaatsen en vervolgens te betalen. Na betaling kunnen de drankjes worden opgehaald aan de bar.

 

BRET

Bij BRET zal er regelmatig personeel langslopen om bestellingen op te nemen die bij aflevering kunnen worden betaald met PIN.

IS ER ETEN AANWEZIG?

Op elke locatie is er een variatie van eten verkrijgbaar. Let op: ook hierbij geldt dat dit via iDeal betaalt dient te worden. Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen.

 

ZIJN ER KLUISJES AANWEZIG?

Op alledrie de locaties zijn geen kluisjes aanwezig, dit doen we om rijvorming te voorkomen. Mocht je een jas of tas bij je hebben kan je die meenemen naar je tafel.

 

IS DE ZOMER VAN SWF ROLSTOEL TOEGANKELIJK?

Zowel BRET, Lofi als Terras van de Nacht zijn rolstoeltoegankelijk.

IS ER EEN MINIMUMLEEFTIJD?

Ja, net als bij al onze SW events hanteren we een minimumleeftijd van 18+. Bij twijfel kan bij de entree om legitimatie gevraagd worden.

 1. Meld je bij aankomst op locatie bij de entree. Indien er een rij staat, zorg er voor dat je voldoende afstand houd tot je voorganger.
 2. Onze deur host zal je vragen om onze gezondheidscheck vragen te beantwoorden.
 3. Ben je helemaal gezond? Dan wordt je ticket gescand, ontvang je jouw toegangsbandje en zal je worden verzocht om je handen te desinfecteren.
 4. Vervolgens kan je een tafel uitzoeken op locatie (let op: de tafels waar je kunt zetten zijn gemarkeerd met een kleur die overeenkomst met jouw bandje).
 5. Lofi / Terras van de Nacht: op jouw tafel vind je een QR code die je kunt scannen met de camera van jouw telefoon. Vervolgens kom je in een menu om jouw bestelling te plaatsen en af te rekenen. Hierna kun je jouw bestelling ophalen bij de bar. Let op: per bestelling kan 1 persoon deze afhalen om drukte bij de bar te voorkomen.
 6. BRET: Voor BRET geldt dat er personeel rondloopt om jouw bestelling op te nemen en af te rekenen via PIN. Je bestelling wordt daarna automatisch ook afgeleverd bij de tafel.
 7. Herhaal stap 5 / 6  zo vaak je wilt en geniet!

Tijdens De Zomer Van SWF dient iedereen zich aan de huisregels te houden zoals opgesteld door STRAF_WERK (zie de sectie ‘Huisregels’ hieronder). Ter aanvulling hierop gelden er enkele corona specifieke huisregels waaraan onze bezoekers zich dienen te houden om eventueel besmettingsgevaar te minimaliseren. Deze regels zijn van toepassing voor alle locaties, te weten BRET, Lofi en Terras van de Nacht. Bezoekers die zich niet aan deze regels houden, kunnen toegang worden ontzegd of worden geweigerd zonder het recht op vergoeding van zijn / haar ticket.

 • Vertoon je ziekteverschijnselen zoals verkoudheid, loopneus, hoesten, keelpijn, verhoging/ koorts of niezen (wat niet aan hooikoorts te wijten is)? Of ben je de afgelopen 2 weken in contact geweest met iemand met eerdergenoemde symptomen? Blijf dan alsjeblieft thuis!

 

 • Houd 1.5 meter afstand van andere bezoekers, medewerkers en mensen die niet tot jouw huishouden behoren

 

 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst

 

 • Was je handen zorgvuldig na toiletbezoek

 

 • Het is verplicht om aan een vaste tafel te zitten. Hier mag wel gedanst worden maar zo lang je bij je eigen tafel/ stoel blijft.

 

 • Het is niet toegestaan om rond te lopen of bij andere tafels (van bijvoorbeeld vrienden) aan te schuiven. Lopen is uitsluitend toegestaan voor toiletbezoek of het afhalen van bestellingen bij de bar (bij de locaties Lofi en Terras van de Nacht)

 

 • Volg te allen tijde de aanwijzingen van het personeel op locatie op

 

 • Bij overtreding van de regels worden bezoekers  hierop aangesproken door een medewerker. Bij een tweede overtreding wordt de bezoeker apart genomen door onze beveiliging die de regels nogmaals doorneemt. In het geval van een derde overtreding zal de toegang per direct worden ontzegd.
iLost logo