27 Mei

STRAF_WERK De Koningsdag After

Line-up

ANOTR - NL
Patrick Topping - UK
Prunk - NL
Luuk van Dijk - NL
Phreaks of Visions [LIVE] - NL
Relativ - NL
Gerbert Vos - NL
Jesse Maas - NL

Tickets

OPENINGSTIJDEN
STRAF_WERK De Koningsdag After vindt plaats op vrijdag 27 april van  20.00 – 05.00.

LOCATIE
De Marktkantine
Adres: Jan van Galenstraat 6, 1051 KM Amsterdam

MINIMUMLEEFTIJD
De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID-kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd. Een kopie geldt niet als geldig legitimatiebewijs.

TICKETS KOPEN
Tickets zijn te koop via onze website www.strafwerk.org, koop geen tickets via onofficiële kanalen. Echtheid van deze tickets kan niet worden gegarandeerd waardoor de toegang tot het evenement kan worden geweigerd.

TICKET NIET ONTVANGEN
Kijk altijd eerst in de spambox van je mail. Het kan gebeuren dat je tickets hier terecht zijn gekomen.

Als je tijdens het kopen van je ticket hebt ingelogd met Facebook, dan zijn de tickets naar het email adres van jouw Facebook-account gestuurd. Dit kan een ander email adres zijn dan het email adres wat jij vaak gebruikt.

Heb je de bovenstaande punten gecontroleerd en kan je nog steeds je ticket niet vinden? Neem in dat geval contact op met onze ticketprovider Sollidd via cs@sollidd.com.

TICKETS KWIJT
Heb je de mail waar je tickets in stonden verwijderd of zijn je tickets op een andere manier verdwenen? Mail dan naar onze ticketprovider Sollidd via cs@sollidd.com

MOBIEL SCANNEN                                                         Tickets kunnen vanaf je mobiel worden gescand.

AUTO
We adviseren om niet met de auto naar De Marktkantine te komen, omdat er weinig parkeermogelijkheden zijn. Mocht je toch met de auto willen komen, houd er dan rekening mee dat je wat langer de tijd nodig hebt om een parkeerplek te vinden in de buurt van De Marktkantine.

OPENBAAR VERVOER
De Marktkantine is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station. De tram/bushalte “De Markthallen” zit praktisch voor de deur. Vanaf deze halte rijden ook nachtbussen terug.

FIETS
De Marktkantine is prima met de fiets te bereiken. In de omgeving zijn er genoeg plekken om je fiets te parkeren.

EHBO
Voel je je tijdens het evenement niet goed? Loop dan even naar de EHBO. Je kan ze vinden in de hal en zijn er om je te helpen met gezondheidsproblemen.

KLUISJES/GARDEROBE
Je kan bij De Marktkantine kluisjes kopen voor €2,-. Hiernaast is er ook een garderobe beschikbaar, je kan hier met contant en pin betalen.

SIGARETTEN
Sigaretten zijn verkrijgbaar op locatie.

ETEN & DRINKEN
Eten en drinken is verkrijgbaar op locatie.

OORDOPPEN
Oordoppen zijn verkrijgbaar op locatie

ROLSTOEL
De Marktkantine is rolstoeltoegankelijk.

MEDICIJNEN
Neem medicijnen alleen mee als dit noodzakelijk is. Het meenemen van medicijnen is alleen toegestaan op vertoning van een officiële doktersverklaring en in de originele verpakking.

WEL TOEGESTAAN
• Digitale compact camera’s, GoPro’s en polaroidcamera’s.

NIET TOEGESTAAN
• Vuurwerk, wapens of scherpe/gevaarlijke objecten.
• Professionele foto- en videoapparatuur.
• Geen brandbare spullen zoals deodorant of zonnebrand in spuitvorm. Deo rollers zijn wel toegestaan.
• Vloeistoffen zoals foundation en parfum.
• Eigen eten en drinken is niet toegestaan. Heb je een allergie waardoor je zeer beperkt bent in je voeding? Mail ons op info@strafwerk.org o.v.v. ‘voedselallergie.’

Een evenement van STRAF_WERK staat natuurlijk volledig in het teken van feesten, maar doe dit wel veilig. Celebrate safe zet zich in om mensen bewust te laten worden van veilig feesten. Denk hierbij niet alleen aan veilig alcohol- en drugsgebruik, maar ook aan het beschermen van je gehoor. Voor de tien pijlers van Celebrate Safe kijk je op hun website celebratesafe.nl

 

DRUGS                                                                    STRAF_WERK hanteert een volledig zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

iLost logo