27 Mei

SW Kingsday

Tickets

Tickets voor SW Kingsday en de after zijn te koop via de button hiernaast.

DAY EVENT

12:00 - 20:00
Iris Menza - BE
Denis Sulta b2b Mella Dee - UK
Jeremy Underground - FR

KINGSDAY AFTER - AREA 1

20:30 - 04:00
HAAi - AU
Gabrielle Kwarteng - DE
Romy - UK
Tom Trago - NL

KINGSDAY AFTER - AREA 2

20:30 - 04:00
Dance System - UK
Julian Anthony - NL
M-High - NL
Prunk - NL

TICKETS
SW Kingsday bestaat uit twee shows: overdag (12:00 – 20:00) buiten bij Club Atelier en ’s avonds (20:30 – 04:00) binnen bij Club Atelier.

▸ Kom je overdag bij ons dansen? Tof. Haal een SW Kingsday ticket.
▸ Blijf je plakken voor de after? Nog toffer. Haal ook een SW Kingsday after ticket.
▸ Kom je alleen bij ons afteren? Ook gezellig. Haal een SW Kingsday after ticket.

We hebben voor ieder wat wils in de ticketshop!

 

REGULIERE KAARTVERKOOP
De reguliere kaartverkoop voor SW Kingsday en de after start op dinsdag 22 februari om 12:00 uur. Tickets voor SW Kingsday en de after zijn nu hier te koop. De pre-sale ging hard dus wees er snel bij.

OPENINGSTIJDEN
SW Kingsday vindt plaats op woensdag 27 april 2022 van 12:00 – 20:00 uur en de after van 20:30 – 04:00 uur.
▷ SW Kingsday: buiten bij Club Atelier | 12:00 – 20:00
▷ SW Kingsday after: binnen bij Club Atelier | 20:30 – 04:00

 

LOCATIE
Club Atelier, Amsterdam
Adres: Anthony Fokkerweg 3, 1059 CD Amsterdam

 

MINIMUMLEEFTIJD
De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID-kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd. Een kopie geldt niet als geldig legitimatiebewijs.

OV
Club Atelier is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf metrostation Henk Sneevlietweg is het ongeveer tien minuten lopen naar de locatie.

 

FIETS
Woon je in Amsterdam? Kom dan met de fiets. Club Atelier is eenvoudig bereikbaar. Navigeer naar Anthony Fokkerweg 3 voor de snelste route.

 

AUTO
We raden niet aan met de auto te komen wegens drukte in de stad en beperkte parkeermogelijkheden.

 

UBER
Met Uber kom je waar je ook moet zijn. Download de app, vraag een rit aan en een chauffeur arriveert binnen minuten.

EHBO
Voel je je tijdens het evenement niet goed? Loop dan even naar de EHBO. Je kan ze vinden bij de entree naast de lockers en zijn er om je te helpen met gezondheidsproblemen.

 

KLUISJES
Er zijn voldoende lockers aanwezig. Deze kunnen op locatie aangeschaft worden door de QR code bij de lockers te scannen. Voor een medium locker betaal je €8, een grote locker kost €10.

 

ETEN & DRINKEN
Het is verboden zelf eten en drinken mee te nemen. Dit is op de locatie verkrijgbaar. Heb je een voedselallergie en ben je daarom beperkt in je voeding? Mail in dat geval naar info@strafwerk.org o.v.v. ”voedselallergie”.

 

OORDOPPEN
We raden gehoorbescherming aan. Oordoppen zijn verkrijgbaar bij de toiletten.

ROLSTOELTOEGANKELIJK
Club Atelier is rolstoeltoegankelijk.

 

MEDICIJNEN
Neem medicijnen alleen mee als dit noodzakelijk is. Het meenemen van medicijnen is alleen toegestaan op vertoning van een officiële doktersverklaring en in de originele verpakking.

WEL TOEGESTAAN
• Digitale compact camera’s, Go Pro’s en polaroidcamera’s.

 

NIET TOEGESTAAN
• Vuurwerk, wapens of scherpe/gevaarlijke objecten.
• Professionele foto- en videoapparatuur.
• Geen brandbare spullen zoals deodorant of zonnebrand in spuitvorm. Deo rollers zijn wel toegestaan.
• Vloeistoffen zoals foundation en parfum.
• Eigen eten en drinken is niet toegestaan. Heb je een allergie waardoor je zeer beperkt bent in je voeding? Mail ons op info@strafwerk.org
o.v.v. ‘voedselallergie.’

DRUGS
STRAF_WERK hanteert een volledig zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

Beste bewoner,

 

Dit jaar komt STRAF_WERK voor de eerste keer naar Club Atelier om op koningsdag een evenement te organiseren. Club Atelier bevindt zich op de Antony Fokkerweg 3, 1059 CM Amsterdam. Het evenement vindt plaats op woensdag 27 april 2022 van 12:00 tot 20:00 uur. Via deze brief laten we u weten wat dit voor u en andere omwonenden betekent, willen we u graag uitleggen wat voor festival STRAF_WERK is en leggen we u uit welke veiligheidsmaatregelen we treffen.

 

De organisatie achter STRAF_WERK

De organisatie van het festival is in handen van Apenkooi Events BV. Apenkooi is een professionele evenementenorganisatie en organiseert meerdere festivals in het jaar. Bekende voorbeelden zijn DGTL, Pleinvrees en natuurlijk STRAF_WERK Festival. STRAF_WERK is al ruim tien jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse evenementenwereld. Het festival kenmerkt zich door een podium te bieden aan jong lokaal talent om de Nederlandse artiestenindustrie te stimuleren.

 

STRAF_WERK en corona

Naar verwachting gelden er tijdens STRAF_WERK Kingsday geen beperkende coronamaatregelen voor het evenement. Indien er wel beperkingen gelden volgt de organisator de maatregelen van de overheid te allen tijde op. In dat geval verwachten we dat bezoekers in het bezit moeten zijn van een coronatoegangsbewijs. Bij een ongeldig toegangsbewijs wordt de toegang tot het evenement geweigerd.

 

Beperken van overlast

Het is mogelijk dat een groot evenement enige overlast met zich meebrengt. We doen er daarom alles aan om een balans te vinden tussen het beperken van hinder voor omwonenden en het organiseren van een aantrekkelijk evenement. Bezoekers bereiken het evenement per auto, fiets, taxi of met het openbaar vervoer. Tijdens en na het evenement zal er toezicht worden gehouden rondom het evenemententerrein. We letten erop of bezoekers zich direct naar het evenement of naar huis begeven., Op deze manier gaan we eventuele hinder door bezoekers tegen. Aanvullend worden er medewerkers ingezet tijdens en na het evenement om de buurt schoon te houden.

 

Vanzelfsprekend investeren we ook in maatregelen om geluidsoverlast tegen te gaan. Zo werken we met akoestische meetapparatuur om binnen de gestelde geluidsnormeringen te blijven. Tijdens het evenement voeren we diverse geluidsmetingen uit. Bovendien hebben we een professionele geluidsadviseur ingeschakeld om de richting van de geluidsstromen te monitoren en zorg te dragen voor het niet overschrijden van de geluidsnormen.

 

Werktijden en shows

 

Datum Omschrijving Tijden
23 t/m 27 april Opbouw 08:00 – 20:00 uur
26 april Soundcheck* 17:00 – 19:00 uur
27 april Showdag 12:00 – 20:00 uur
27 t/m 29 april Afbouw 08:00 – 20:00 uur

*Soundcheck duurt nooit langer dan 1 uur aaneengesloten.

 

Aandacht voor duurzaamheid

STRAF_WERK werkt samen met de Revolution Foundation: samen organiseren wij een uitgebreid duurzaamheidsprogramma. Dit betekent dat er tijdens het evenement bewust wordt omgegaan met de grondstoffen die worden gebruikt en dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals zon, wind en regen. Om afvalverspilling tegen te gaan wordt onder andere gewerkt met een hardcup systeem waarbij de bekers worden hergebruikt. Wilt u meer te weten komen over onze duurzaamheidsinitiatieven? Kijk dan op: www.apenkooi.com/news.

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven?

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden wordt alle informatie over STRAF_WERK, zoals de op- en afbouw data, soundchecktijden, en de muziekprogrammering, op de website van STRAF_WERK geplaatst. Bezoek hiervoor: www.strafwerk.org. Wilt u het evenement bezoeken? Afhankelijk van de vraag stellen we een aantal kaarten beschikbaar. Hiervoor kunt u zich aanmelden via: info@strafwerk.org

 

Contact

Mocht u tijdens het evenement toch hinder ondervinden, dan kunt u contact opnemen met de organisatie via het volgende telefoonnummer: 020-516 0083. Alle berichten worden direct afgehandeld. Hiernaast kunt u overlast ook melden bij de gemeente via telefoonnummer 14020. Bij vragen over deze brief of het evenement kunt u ook altijd mailen met: info@strafwerk.org

 

Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team STRAF_WERK

Voor het aanvragen van persaccreditatie kun je contact opnemen via press@strafwerk.org o.v.v. ‘PERSAANVRAAG SW Kingsday’.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via info@strafwerk.org.

iLost logo