18 September

SWF 2018

Line-up

Solomun - LU
Joris Voorn - NL
Maceo Plex - USA
Kölsch - DK
Maya Jane Coles - UK
Anthony Parasole - USA
Alan Fitzpatrick - UK
B. Traits - UK
De Sluwe Vos - NL
Eats Everything - UK
Henrik Schwarz [LIVE] - DE
KiNK presents Kirilik [LIVE] - BG
Mind Against - IT
Aurelius - NL
ANOTR - NL
Cinnaman - NL
Luna Ludmila - NL
Luuk van Dijk - NL
Melé - UK
Nicky Elisabeth - NL
Octual - NL
Philou Louzolo - NL
Prunk & Chris Stussy - NL
Samuel Deep - NL
Tenzers - NL
Toman - NL
Tsepo - NL
William Djoko - NL
Wouter S. - NL

OPENINGSTIJDEN
SWF 2018 vindt plaats op zaterdag 18 augustus van 12.00 – 23.00 uur.

LOCATIE
Blijburg Aan Zee
Adres: Pampuslaan 501, 1087 HP Amsterdam

MINIMUMLEEFTIJD
De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID-kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd. Een kopie geldt niet als geldig legitimatiebewijs.

TICKET KOPEN
SWF 2018 IS UITVERKOCHT. Als je een ticket online wilt bestellen, koop deze dan alleen via officiële wegen zoals ticketswap.nl. We raden af om via Facebook tickets te kopen, er zijn veel oplichters actief. Koop daarom via Facebook alleen van mensen die je persoonlijk kent.

TICKET NIET ONTVANGEN
Kijk altijd eerst in de spambox van je mail. Het kan gebeuren dat je tickets hier terecht zijn gekomen.

Als je tijdens het kopen van je ticket hebt ingelogd met Facebook, dan zijn de tickets naar het email adres van jouw Facebook-account gestuurd. Dit kan een ander email adres zijn dan het email adres wat jij vaak gebruikt.

Heb je de bovenstaande punten gecontroleerd en kan je nog steeds je ticket niet vinden? Neem in dat geval contact op met onze ticketprovider Sollidd via cs@sollidd.com.

TICKETS KWIJT
Heb je de mail waar je tickets in stonden verwijderd of zijn je tickets op een andere manier verdwenen? Mail dan naar onze ticketprovider Sollidd via cs@sollidd.com

MOBIEL SCANNEN
Tickets kunnen vanaf je mobiel worden gescand.

PENDELBUS
Er rijden de hele dag pendelbussen tussen Amsterdam Centraal en Blijburg Aan Zee. De eerste bussen vertrekken vanaf 11:30. Volg vanaf Amsterdam Centraal de borden pendelbus STRAF_WERK naar De Ruijterkade voor de opstaphalte. In onze ticketshop koop je een retourkaartje voor €7.50. Het is mogelijk om een retourkaartje in de bus te kopen. Dit is cashonly en je betaalt dan €10,-. De bussen rijden terug tot ongeveer 00:00.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf Amsterdam Bijlmer Arena gaat bus 66 naar Blijburg aan Zee. Stap uit bij halte P. Oosterhuisstraat. Vanaf daar loop je zo het festivalterrein op.

TREIN
Met de NS Zomertoer haal je deze zomer een 2 persoons retourticket van en naar SWF 2018 voor maar €29,-. Je mag vanaf welk station dan ook vertrekken en de prijs blijft hetzelfde. Haal je retourtje via: ns.nl/uitgelicht/acties/zomertoer-evenementen.html

FIETS
Blijburg Aan Zee is prima met de fiets te bereiken. In de omgeving zijn er genoeg fietsenstallingen.

AUTO
We adviseren je om niet met de auto naar SWF te komen, omdat er geen parkeergelegenheden zijn. Mocht je toch met de auto komen, dan kan je bij Parking Centrum Oosterdok in de buurt van Amsterdam Centraal Station parkeren. Op vertoon van deze parkeerkaart mag je gratis mee met de pendelbus vanaf De Ruijterkade. Dit geldt voor 4 personen.

UBER / BETAALD VERVOER
Van en / of naar SWF met Uber? Deze tips helpen je op weg!

We werken samen met Uber waardoor jij gegarandeerd bent van een snelle en veilige rit van en naar SWF. Voor een soepele ervaring wanneer het festival ten einde loopt check je onderstaande tips:

  1. Volg de Kiss en Ride borden terwijl je het festivalterrein verlaat. Net nadat je besteld hebt, zal de Uber app je direct naar je chauffeur bij het pick-up point leiden.
  2. Vraag je Uber pas aan wanneer je helemaal klaar bent om te gaan. Je chauffeur annuleert wanneer hij lang op je moet wachten, omdat het druk is wanneer het festival afloopt.
  3. Wil je contact opnemen met je chauffeur om elkaar nog sneller te vinden? Bel of chat -anoniem- via de optie ‘Contact’ in de app!

EHBO
Voel je je tijdens het evenement niet goed? Loop dan even naar de EHBO. Je kan ze vinden bij de entree naast de lockers en zijn er om je te helpen met gezondheidsproblemen.

KLUISJES
Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar op de locatie. Schaf deze van tevoren aan onder het kopje tickets. Het is ook mogelijk om een kluisje an te schaffen op het terrein tijdens het evenement.

Medium locker €7,- : 24 * 28 * 50 cm (biedt ruimte voor ongeveer 3 – 4 zomerjassen).

Grote locker €9,- : 35 * 28 * 50 cm

SIGARETTEN
Sigaretten zijn verkrijgbaar op de locatie op vertoon van een geldig ID, paspoort of rijbewijs. Sigaretten betaal je met een pinpas en niet met festivalmunten.

ETEN & DRINKEN
Eten en drinken is verkrijgbaar op de locatie en te koop met munten. Heb je een voedselallergie en ben je daarom beperkt in je voeding? Mail in dat geval naar info@strafwerk.org o.v.v ”voedselallergie”.

GRATIS DRINKWATER
Op het festivalterrein zijn waterpunten waar je gratis drinkwater kan halen.

OORDOPPEN
Oordoppen zijn verkrijgbaar bij de kassa’s.

MEDICIJNEN
Neem medicijnen alleen mee als dit noodzakelijk is. Het meenemen van medicijnen is alleen toegestaan op vertoning van een officiële doktersverklaring en in de originele verpakking.

ROLSTOEL
SWF 2018 vindt plaats op het strand van Blijburg Aan Zee en is daardoor zeer beperkt toegankelijk met een normale rolstoel.

 

WEL TOEGESTAAN

– Digitale compact camera’s, GoPro’s en polaroidcamera’s

– Selfiesticks (tot 1m)

– Opblaas voorwerpen

– Navulling voor e-smoker (mits in originele verpakking en max. 1 stuk.

NIET TOEGESTAAN

– Vuurwerk, wapens en andere scherpe objecten

– Professionele foto- en videoapparatuur.

– Geen brandbare spullen zoals deodorant of zonnebrand in spuitvorm. Deo rollers zijn wel toegestaan.

– Lachgas

– Vloeistoffen zoals foundation en parfum.

– Eigen eten en drinken is niet toegestaan. Heb je een allergie waardoor je zeer beperkt bent in je voeding? Mail ons op info@strafwerk.org o.v.v. ‘voedselallergie.’

STRAF_WERK zoekt vrijwilligers!

Heb jij altijd al mee willen helpen aan ons unieke festival? Dit is je kans.

We zijn op zoek naar alle soorten en maten ‘doeners’ om ervaring op te doen en samen van het festival te genieten. Voor maximaal 4.5 uurtjes helpen verdien jij een ticket voor SWF 2018 op 18 augustus.

Stuur een mailtje naar timon@stichtingr3volution.nl voor meer info.

Wie weet zien we je terug op SWF 2018!

 

Celebrate Safe

Een dag op SWF staat natuurlijk volledig in het teken van feesten, maar doe dit wel veilig. Celebrate Safe zet zich in om mensen bewust te laten worden van veilig feesten. Denk hierbij niet alleen aan veilig alcohol- en drugsgebruik, maar ook aan het beschermen van je gehoor.

 

Voor de tien pijlers van Celebrate Safe kijk dan op hun website: www.celebratesafe.nl

 

 

DRUGS
STRAF_WERK hanteert een volledig zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

Voor het aanvragen van persaccreditatie kan je contact opnemen via press@strafwerk.org o.v.v. ‘PERSAANVRAAG SWF 2018’.

De vergunning voor STRAF_WERK Festival is verleend door de gemeente Amsterdam, Stadsdeel Oost. In samenspraak met politie, brandweer en de gemeente zijn er afspraken gemaakt om het evenement goed te laten verlopen.

STRAF_WERK Festival is een productie van Apenkooi Events BV. Apenkooi organiseert meerdere festivals in het jaar. Bekende voorbeelden zijn o.a. DGTL, Amsterdam Open Air en STRAF_WERK Festival.

Hierbij willen wij u graag informeren over STRAF_WERK Festival dat op zaterdag 18 Augustus 2018 op het Centrumeiland  plaats gaat vinden van 12:00 tot 23:00 uur.

De opbouw op het festivalterrein start op maandag 14 augustus om 08:00 uur. De afbouw duurt tot en met woensdag 22 augustus. De werkzaamheden zullen grotendeels tijdens kantooruren plaatsvinden. Gedurende het evenement en tijdens de op- en afbouw zetten wij het terrein af met bouwhekken. Het strand en paviljoen Blijburg aan Zee zijn tijdens de op- en afbouw open. Op zaterdag 18 augustus zijn het strand en paviljoen Blijburg aan Zee niet open.

Op de Bert Haanstrakade, tussen de Pampuslaan en Krijn Taconiskade, zullen aan beide zijden de parkeervakken worden gereserveerd t.b.v. de pendelbussen. Tevens zal het gehele parkeerterrein aan de Muiderlaan worden gebruikt voor de taxi’s en kiss & ride tijdens het evenement. Het Stadsdeel zal hiervoor bebording plaatsen met wegsleepregeling. Houdt u hiermee rekening als u het voertuig gaat parkeren op vrijdagavond 17 augustus en zaterdag 20 augustus (hele dag). De Dienst Stadstoezicht en Handhavers van het Stadsdeel zullen controles uitvoeren.

Om geluidsoverlast tijdens het festival te beperken, wordt effectief ingegrepen als de geluidsnormen worden overschreden. Ook zal zowel bij het binnenkomen, als het verlaten van het evenemententerrein worden toegezien op een goede dosering van de bezoekersstromen.

Op vrijdag 17 augustus vindt er tussen 16:00 en 18:00 uur een soundcheck op het terrein plaats. Op zaterdag 18 augustus gebeurt dit nogmaals tussen 10:00 en 12:00 uur. De soundchecks duren bij elkaar niet langer dan een uur.

Tijdens het evenement

Alle betrokkenen doen hun best u zo min mogelijk overlast te bezorgen. Mocht u toch overlast ondervinden dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons: 020-5160083.

– in gevallen van ernstige overlast: het team Handhaving van stadsdeel Oost op 020-2534461, via 14020 of digitaal via www.amsterdam.nl  zoekterm “melding openbare ruimte”. In alle gevallen kan er direct gereageerd worden.

– in geval van verstoring van de openbare orde en veiligheid: het algemene nummer van de politie: 0900-8844

Voor meer informatie voor of tijdens het festival kunt u een e-mail sturen naar vraag@apenkooi.com of bellen naar 020-5160083.

Kaarten

Er zijn op dit moment geen kaarten meer voor burtbewoners. De mensen die hiervoor in aanmerking kwamen hebbebn hiervoor een brief ontvangen. Er worden op dit moment dus geen kaarten meer weggegeven.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via info@strafwerk.org.

iLost logo