17 September

SWF 2019

Tickets

Haal je kaartjes voor SWF 2019 hier.

Timetable

SWF_timetable

Dimension

The Martinez Brothers - USA
Kölsch - DK
ANOTR - NL
Hot Since 82 - UK
Luna Ludmila - NL
Pan-Pot - DE

Parallel

Adriatique - SUI
Frank Wiedemann [Âme live] B2B Mathew Jonson [LIVE] - DE
Magit Cacoon - IL
Recondite [LIVE] - DE
Tale Of Us - IT
VNTM [LIVE] - NL

The Hideout

Ben Klock - DE
FJAAK [LIVE] - DE
Haeken - NL
Len Faki - DE
Lewski - NL
Van Anh - NL

The Getaway by PIV

Chris Stussy - NL
East End Dubs - UK
Prunk - NL
Samuel Deep - NL
The Willers Brothers - DE
Toman B2B Jesse Maas - NL

The Casa by Bacardí

Philou Louzolo - NL
Julien Simmons - NL
Pablo Discobar Soundsystem - NL
Luuk van Dijk - NL
Paula Tape - CL

START REGULIERE KAARTVERKOOP
De reguliere kaartverkoop voor SWF 2019 start op dinsdag 26 februari om 12:00 uur.

 

TICKET NIET ONTVANGEN
Kijk altijd eerst in de spambox van je mail. Het kan gebeuren dat je tickets hier terecht zijn gekomen.

Als je tijdens het kopen van je ticket hebt ingelogd met Facebook, dan zijn de tickets naar het email adres van jouw Facebook-account gestuurd. Dit kan een ander email adres zijn dan het email adres wat jij vaak gebruikt.

Heb je de bovenstaande punten gecontroleerd en kan je nog steeds je ticket niet vinden? Neem in dat geval contact op met onze ticketprovider Sollidd via cs@sollidd.com.

 

TICKETS KWIJT
Heb je de mail waar je tickets in stonden verwijderd of zijn je tickets op een andere manier verdwenen? Mail dan naar onze ticketprovider Sollidd via cs@sollidd.com

 

MOBIEL SCANNEN
Tickets kunnen vanaf je mobiel worden gescand.

 

CJP TICKETS
Speciaal voor CJP kaarthouders hebben we een ledenkorting. Klik hier om naar de SWF 2019 CJP ticketshop te gaan

Onder de 30 jaar en nog geen CJP? Klik hier.

OPENINGSTIJDEN
SWF 2019 vindt plaats op zaterdag 17 augustus van 12.00 – 23.00 uur.

 

LOCATIE
Havenpark, Amsterdam
Adres: Wethouder van Essenweg 1, 1047 AV Amsterdam

 

MINIMUMLEEFTIJD
De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID-kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd. Een kopie geldt niet als geldig legitimatiebewijs.

PENDELBUS

Op 17 augustus rijden er de hele dag pendelbussen van Amsterdam Sloterdijk naar Havenpark en weer terug. Deze rijden niet op vaste tijden maar vertrekken zodra een bus vol is. De bus doet er ongeveer 10 minuten over. Volg op Sloterdijk de borden ‘STRAF_WERK’ voor de opstapplek. Om gebruik te maken van de pendelbus dien je een ticket aan te schaffen via de ticketshop. Koop hier online je ticket voor €8. Op de dag zelf betaal je €10 (cash only).

 

FIETS

Woon je in Amsterdam? Kom dan met de fiets. Havenpark is eenvoudig bereikbaar. Navigeer naar Wethouder van Essenweg of Havenpark op je telefoon voor de snelste route.

 

AUTO

Op het festival terrein zijn een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Hiervoor dient een parking ticket te worden aangeschaft via de ticketshop. Parkeerkaarten zijn hier verkrijgbaar.

 

PARTYBUSSEN

Kom je van ver? Boek dan hier je reis via Partybussen.nl.

 

Voor touring car maatschappijen geldt dat zij op de dag zelf kunnen navigeren naar de drop off plek/ pick up point: Bornhout.

Parkeren is hier niet mogelijk maar kan bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats Coachparking Westpoort.

 

UBER

Met Uber kom je waar je ook moet zijn. Download de app, vraag een rit aan en een chauffeur arriveert binnen minuten. Al een Uber pro? Check onderstaande tips om jouw ervaring naar een hoger niveau te tillen:

Controleer of je Uber app up-to-date is, je nog steeds ingelogd bent en een valide betaal methode aan je account gekoppeld is voor je met je reis begint;

Nu hoef je nooit meer weg voor de toegift. Vraag 24/7 een rit aan;

Kosten verschillen aan de hand van de vraag naar ritten. Check daarom eerst je ‘prijs gemiddelde’;

Je kan de handige, anonieme ‘Contact’ functie gebruiken om extra info over je afhaallocatie door te geven aan je chauffeur;

Zorg dat je in de juiste Uber stapt door eerst het autotype en kentekenplaat via de app te controleren;

Moet je onderweg iemand oppikken? Tik op ‘+’ in de app om makkelijk extra stops toe te voegen;

Tik tijdens de rit op ‘Split fare’ onderaan je scherm om de kosten gelijkmatig te verdelen tussen vrienden;

Verstuur je rit status en laat vrienden weten wanneer je aan komt of wanneer je thuis komt.

 

EHBO
Voel je je tijdens het evenement niet goed? Loop dan even naar de EHBO. Je kan ze vinden bij de entree naast de lockers en zijn er om je te helpen met gezondheidsproblemen.

 

KLUISJES
Schaf van tevoren je locker aan in de ticketshop zodat je snel van het festival kan genieten op de dag zelf. Het is ook mogelijk om een kluisje aan te schaffen op het terrein tijdens het evenement. Er zijn voldoende lockers aanwezig.

Medium locker €8,- : 24 * 28 * 50 cm (biedt ruimte voor ongeveer 3 – 4 zomerjassen).

Grote locker €10,- : 35 * 28 * 50 cm

 

SIGARETTEN
Sigaretten zijn verkrijgbaar op de locatie op vertoon van een geldig ID, paspoort of rijbewijs. Sigaretten betaal je met je pinpas.

 

ETEN & DRINKEN
Eten en drinken is verkrijgbaar op de locatie en te koop met munten. Heb je een voedselallergie en ben je daarom beperkt in je voeding? Mail in dat geval naar info@strafwerk.org o.v.v ”voedselallergie”.

 

GRATIS DRINKWATER
Op het festivalterrein zijn waterpunten waar je gratis drinkwater kan halen.

 

OORDOPPEN
Oordoppen zijn verkrijgbaar bij de kassa.

SWF 2019 is volledig cashless.

 

Dit betekent dat je geen munten meer hoeft te kopen maar gewoon direct aan de bar kan betalen met je pinpas, credit- of debitcard of met de Payconiq app op je telefoon.

 

Payconiq

Download de app in de App store of Google Play Store en verbind je bankrekening om met je telefoon te kunnen betalen op SWF (alleen voor NL en BE bankrekeninghouders).

Als je met Payconiq betaalt op SWF 2019 bespaar je ook nog eens geld en kan je je vrienden trakteren op een extra rondje. Je ontvangt namelijk 20% korting op je bestelling aan de bar wanneer je betaalt met de Payconiq app. Deze aanbieding is geldig tussen 12:00 en 18:00 op 17 augustus.

Zorg dat je de app op tijd download en je account koppelt. Sommige banken hebben 24 uur nodig om je account te verifiëren en hanteren gedurende deze periode een limiet van €25 per dag.

 

Klik hier om de Payconiq app te downloaden in de App Store, of hier om deze te downloaden in de Google Play Store.

 

CASH

Heb je alleen cashgeld? Dan kan je bij de kassa op het terrein een betaalpas opwaarderen. Het minimum bedrag om deze pas op te waarderen is €25.

 

ROLSTOELEN
SWF 2019 is beperkt toegankelijk in verband met een onverharde oppervlak.

 

MEDICIJNEN
Neem medicijnen alleen mee als dit noodzakelijk is. Het meenemen van medicijnen is alleen toegestaan op vertoning van een officiële doktersverklaring en in de originele verpakking.

WEL TOEGESTAAN
• Digitale compact camera’s, Go Pro’s en polaroidcamera’s.

NIET TOEGESTAAN
• Vuurwerk, wapens of scherpe/gevaarlijke objecten.
• Professionele foto- en videoapparatuur.
• Geen brandbare spullen zoals deodorant of zonnebrand in spuitvorm. Deo rollers zijn wel toegestaan.
• Vloeistoffen zoals foundation en parfum.
• Eigen eten en drinken is niet toegestaan. Heb je een allergie waardoor je zeer beperkt bent in je voeding? Mail ons op info@strafwerk.org
o.v.v. ‘voedselallergie.’

Celebrate Safe

Een dag op SWF staat natuurlijk volledig in het teken van feesten, maar doe dit wel veilig. Celebrate Safe zet zich in om mensen bewust te laten worden van veilig feesten. Denk hierbij niet alleen aan veilig alcohol- en drugsgebruik, maar ook aan het beschermen van je gehoor.

 

Kijk voor de tien pijlers van Celebrate Safe op hun website: www.celebratesafe.nl

DRUGS
STRAF_WERK hanteert een volledig zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

Voor het aanvragen van persaccreditatie kan je contact opnemen via press@strafwerk.org o.v.v. ‘PERSAANVRAAG SWF 2019’.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via info@strafwerk.org.

Onderwerp: SWF, elrow Town Festival en Parels van de Stad strijken neer in Havenpark

Beste bewoner van omgeving Havenpark,

Voor het eerst organiseren SWF (17 augustus), elrow (7 september) en Parels van de Stad (14 september) dit jaar een dancefestival op het terrein Havenpark aan de Wethouder van Essenweg. Met deze brief laten we u weten wat dit voor u en andere omwonenden betekent, en willen we u ook graag uitleggen wat voor evenementen dit zijn. Gedurende de drie evenementen openen de deuren van het evenement om 12.00 uur ’s middags en duurt het buitenprogramma 23.00 uur. Op het programma staan verschillende internationale en nationale DJ’s.

Aandacht voor duurzaamheid

Naast alle maatregelen die altijd genomen worden, werken alle evenementen die zullen plaats vinden in Havenpark aan de hand van een duurzaamheidsprogramma in samenwerking met de Revolution Foundation. Dit betekent dat we bewust omgaan met de grondstoffen die we voor onze evenementen gebruiken en daarnaast ook zoveel mogelijk gebruik maken van hernieuwbare bronnen als zon, wind en regen. Om afvalverspilling tegen te gaan, werken wij daarnaast onder andere met een hardcup systeem zodat bekers kunnen worden hergebruikt en hanteren wij een zero-waste foodcourt. Dit houdt in dat alles voedselresten en gebruikte biologisch afbreekbare materialen worden omgezet in compost. Wilt u meer lezen over het duurzaamheidsplan, dan kunt terecht op www.apenkooi.com/news.

Wilt u op de hoogte blijven?

Om u zoveel mogelijk op de hoogte te houden zullen wij alle informatie over de op- en afbouw, soundchecktijden, onze programmering van muziek en duurzaamheidsplan op de website van Apenkooi plaatsen. Daarnaast nodigen we u graag uit voor een rondleiding op het terrein op vrijdag 16 augustus om 18:00 uur. Hier kunt u een kijkje nemen over het terrein en zullen wij meer vertellen over wat wij voor, tijdens, en na het evenement doen om de evenementen zo duurzaam mogelijk te produceren.

Ook heten we u van harte welkom tijdens de evenementen zelf. Wilt u aanwezig zijn bij de rondleiding of langskomen op één van de drie evenementen? Dan kunt u zich aanmelden via: www.bit.ly/festival-havenpark. Datum om je aan te melden voor SWF tickets is dinsdag 13 augustus 17.00 uur.

Beperken van overlast

Wij doen er alles aan om u zo min mogelijk overlast te bezorgen, zonder dat dit ten koste gaat van de beleving van alle bezoekers tijdens de drie evenementen. We doen er alles aan om het verkeer rondom het N1 terrein zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. De piek in drukte verwachten wij op iedere festival dag van 12.00 – 14.00 uur en tussen 22.00 – 00.00 uur. Alle drie de evenementen stimuleren bezoekers zoveel mogelijk om met de pendelbus vanaf Station Sloterdijk te komen die door de organisaties worden ingezet. Tevens zal er op het terrein zelf een parkeerplaats aanwezig zijn om te voorkomen dat bezoekers in de omgeving parkeren. Uiteraard investeren alle evenementen ook flink in extra maatregelen om geluidsoverlast tegen te gaan. Zo werken we met delay stacks en hebben wij akoestische modellen laten berekenen om binnen de gestelde geluidsnormeringen te blijven. Tijdens het festival voeren wij binnen en om het terrein diverse metingen uit.

Wegafsluitingen

Tijdens de showdagen op 17 augustus, 7 september en 14 september zal ivm. met de uitstroom Dortmuiden van 22:00 uur tot 01:00 uur afgesloten zijn.

Werktijden en shows

Hieronder vindt u een overzicht van onze werktijden en shows.

10 augustus Eerste voorbereidingen opbouw 08:00 – 20:00

12 t/m 16 augustus Opbouw SWF 08:00 – 20:00

16 augustus Soundcheck SWF 17:00 – 19:00

17 augustus SWF 12:00 – 23:00

18 t/m 21 augustus Afbouw 08:00 – 20:00

30 augustus t/m 6 september Opbouw elrow 08:00 – 20:00

6 september Soundcheck elrow 17:00 – 19:00

7 september elrow Town Festival 12:00 – 23:00

8 t/m 13 september Opbouw Parels van de Stad 08:00 – 20:00

13 septbember Soundcheck Parels van de Stad 17:00 – 19:00

14 september Parels van de Stad 12:00 – 23:00

15 t/m 18 september Afbouw 08:00 – 20:00

Mocht u tijdens onze evenementen toch hinder ondervinden, dan kunt u voor uw klacht of vraag contact opnemen met de organisatie, bereikbaar op 020-5160083. Onze organisatie zal alle berichten direct afhandelen na een melding via dit nummer.

Hiernaast kunt u ook bij de gemeente terecht via telefoonnummer 14020. Wilt u een melding maken van overlast in de openbare ruimte? Ga naar www.amsterdam.nl/mor.

Bij vragen over deze brief of de evenementen kunt u ook altijd mailen met: buurtbewonerhavenpark@apenkooi.com.

Met vriendelijke groet,

Kelamo Masali & Bobby Gonzalez

 

 

iLost logo