14 September

SWF 2021

Tickets

SWF 2021 = SOLD OUT

SWF 2021

All artists A-Z
Âme II Âme - DE
ANOTR - NL
ARTBAT - UA
Chris Stussy b2b Prunk - NL
Colyn - NL
Comrade Winston - NL
DJOKO - DE
Floorplan - US
Franky Rizardo - NL
Gerd Janson b2b Krystal Klear - DE / IR
Henrik Schwarz live - DE
Honey Dijon - US
Iris Menza - BE
Jesse Maas - NL
Kerri Chandler - US
La La - UK
Luuk van Dijk - NL
Maceo Plex - US
Marcel Dettmann - DE
Mella Dee - UK
Mind Against - IT
Mirella Kroes b2b Van Anh - NL
Nicky Elisabeth - NL
Patrick Topping - UK
Project89 - NL
ROD - NL
Sam Paganini - IT
TOMAN - NL
Wouter S. - NL

START KAARTVERKOOP
De kaartverkoop voor SWF 2021 start op donderdag 28 januari om 12:00 uur.

 

TICKET BEWAARD VAN SWF 2020
Had jij je ticket voor SWF 2020 al binnen en heb je er voor gekozen om deze te bewaren? Dan ontvang je binnenkort automatisch jouw nieuwe ticket voor SWF 2021 op 14 augustus. Hiervoor hoef je niets te doen!

 

GAAT SWF 2021 DEFINITIEF DOOR?
Hoewel de laatste berichten er positief uitzien voor evenementen in augustus, blijft er een kans aanwezig dat het festival niet door kan gaan. De kaartverkoop zal dit jaar daarom iets anders verlopen dan je gewend bent. We werken op dit moment enkel met een aanbetaling van 50% van je ticket. Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat.

 

HOE WERKT DE KAARTVERKOOP VOOR SWF 2021?

✔︎ Gaat het festival definitief door?

Dan ontvang je van ons een mail om het resterende bedrag te voldoen. Zodra we deze betaling binnen hebben ontvang jij je definitieve ticket.*

 

✘ Gaat SWF 2021 niet door?

In dat geval ontvang je jouw aanbetaling van ons terug (uiterlijk binnen 4 weken en ex. service fee).
*Besluit je om jouw aanbetaling niet af te maken? Dan wordt deze niet gerestitueerd bij doorgang van het evenement. Dit wijkt af van onze algemene voorwaarden en is leidend.

Had jij je ticket voor SWF 2020 al binnen en heb je er voor gekozen om deze te bewaren? Dan ontvang je binnenkort automatisch jouw nieuwe ticket voor SWF 2021 op 14 augustus. Hiervoor hoef je niets te doen!

 

Is je mailadres in de tussentijd gewijzigd? Stuur ons een mail met daarin het mailadres waarmee je je oorspronkelijke ticket hebt gekocht, een bewijs van betaling waarop de payment order ID te zien is en geef je nieuwe e-mailadres door. Dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe ticket zo snel mogelijk jouw kant op komt. Mailen kan naar: info@strafwerk.org.

OPENINGSTIJDEN
SWF 2021 vindt plaats op zaterdag 14 augustus van 12.00 – 23.00 uur.

 

LOCATIE
Havenpark, Amsterdam
Adres: Wethouder van Essenweg 1, 1047 AV Amsterdam

 

MINIMUMLEEFTIJD
De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID-kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd. Een kopie geldt niet als geldig legitimatiebewijs.

FIETS

Woon je in Amsterdam? Kom dan met de fiets. Havenpark is eenvoudig bereikbaar. Navigeer naar Wethouder van Essenweg of Havenpark op je telefoon voor de snelste route.

 

AUTO

Op het festival terrein zijn een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Hiervoor dient een parking ticket te worden aangeschaft via de ticketshop. Parkeerkaarten worden later beschikbaar in de ticketshop.

 

PARTYBUSSEN

Kom je van ver? Boek dan hier je reis via Partybussen.nl.

ROLSTOELEN
SWF 2021 staat in het teken van inclusiviteit en wordt in samenwerking met Handicap NL en NRPU zoveel mogelijk toegankelijk gemaakt voor mensen met een beperking. Op het terrein zullen extra rijplaten worden geplaatst voor mensen in een rolstoel. Vragen omtrent de toegankelijkheid? Stuur ons een mailtje via info@strafwerk.org.

 

MEDICIJNEN
Neem medicijnen alleen mee als dit noodzakelijk is. Het meenemen van medicijnen is alleen toegestaan op vertoning van een officiële doktersverklaring en in de originele verpakking.

Wil je persaccreditatie aanvragen voor SWF 2021? Stuur ons een mail met meer info over het platform waar je voor werkt, het bereik en wat voor verslag je wilt komen doen over het festival. In de maand voorafgaand aan het festival maken we een selectie en ontvang je bericht of je aanvraag is goedgekeurd.

Mailen kan via press@strafwerk.org o.v.v. ‘PERSAANVRAAG SWF 2021’.

Heb je een vraag die niet in de INFO sectie te vinden is of op onze blog wordt beantwoord? Stuur ons dan een mailtje via info@strafwerk.org en dan komen we er zo snel mogelijk bij je op terug.

iLost logo