20 September

SWF 2022

Timetable

SWF_Timetable_Screen 1508

ROTATION BY SOLID GROOVES

Bassel Darwish - ES
Dennis Cruz - ES
Maya Jane Coles - UK
Michael Bibi - UK
PAWSA - UK
Silvie Loto - IT
The Martinez Brothers - USA
TOMAN - NL

PARALLEL

Âme II Âme - DE
ARTBAT - UA
Bob Moses [CLUB SET] - CA
Camelphat - UK
Colyn - NL
Nicky Elisabeth - NL

THE HIDEOUT

Comrade Winston - NL
Lee Ann Roberts - SA
Mall Grab - AUS
Marcel Dettmann - DE
Sam Paganini - IT
Van Anh b2b Mirella Kroes - NL

THE GETAWAY BY PIV

DJOKO - DE
Floorplan - US
Iris Menza - BE
Jesse Maas - NL
Project89 - NL
Prunk - NL

OCTA BY HEINEKEN SILVER

Dusky - UK
Fouk - NL
Franky Rizardo - NL
Gerd Janson b2b Krystal Klear - DE / IE
La La - UK
Luuk van Dijk - NL

BRET

Makcim - NL
Casey Spillman - UK
Pascal Benjamin - NL
Joëlla Jackson - NL
Lauren Lo Sung - UK
Maqossa - NL

REGULIERE KAARTVERKOOP
De allerlaatste tickets voor SWF 2022 zijn beschikbaar in onze ticketshop. Klik hier om naar de ticketshop te gaan.

 

CJP TICKETS
Ben je CJP pashouder? Dan kun je hier jouw SWF 2022 ticket met korting aanschaffen.

 

TICKET(S) UIT 2020-2021  BEWAARD?
Nogmaals bedankt dat je je ticket(s) hebt bewaard. Op 25 januari 2022 heeft iedereen die tickets bewaard heeft een mail van Twelve Ticketing ontvangen met daarin een download button naar de nieuwe SWF 2022 ticket(s). Check ook de spamfolder hiervoor. Oude tickets zijn niet meer geldig.

 

IK HEB MIJN NIEUWE SWF 2022 TICKET NIET ONTVANGEN
Heb je je ticket(s) bewaard en heb je geen mail van Twelve Ticketing ontvangen en hij zit ook niet in de spamfolder? Mail ons dan op info@strafwerk.org met zoveel mogelijk informatie (volledige naam/e-mailadres tickets/betaalbewijs). Dan helpen we je z.s.m.

 

IK WIL EEN LOCKER/PARKEER/PENDELBUS TICKET AANSCHAFFEN. HOE DOE IK DAT?
Deze tickets kun je kopen in onze ticketshop. Klik hier om naar de ticketshop te gaan. Houd er rekening mee dat je tot woensdag 17 augustus 10.00 uur een locker kunt kopen. Hierna ontvang je uiterlijk vrijdag 19 augustus een code per mail. Heb je geen mail ontvangen? Kom dan tijdens het festival naar de helpdesk waar we je verder kunnen helpen.

 

MOETEN TICKETS GEPERSONALISEERD WORDEN?
Nee, voor SWF 2022 hoeven tickets niet gepersonaliseerd te worden.

 

IK HEB MIJN E-MAILADRES VERKEERD INGEVULD. WAT MOET IK DOEN?
Stuur een e-mail naar info@strafwerk.org. Voeg een screenshot van het bankafschrift van je gekochte ticket(s) toe. Het is belangrijk dat de hele omschrijving van het bankafschrift te lezen is.

 

IK WIL VAN MIJN TICKET AF, WAT MOET IK DOEN?
Wil je om welke reden dan ook van je ticket af? Ticketswap staat open dus via die weg kun je ‘m verkopen. Ticketswap is onze enige officiële SWF reselling partner.

OPENINGSTIJDEN
SWF 2022 vindt plaats op zaterdag 20 augustus van 12.00 – 23.00 uur.

 

LOCATIE
Havenpark, Amsterdam
Adres: Wethouder van Essenweg 1, 1047 AV Amsterdam

 

MINIMUMLEEFTIJD
De evenementen van STRAF_WERK zijn voor 18 jaar en ouder. Neem een geldig legitimatiebewijs mee zoals een ID-kaart, paspoort of rijbewijs, anders kan toegang worden geweigerd. Een kopie geldt niet als geldig legitimatiebewijs.

PENDELBUS
Op 20 augustus rijden er de hele dag pendelbussen van Amsterdam Sloterdijk naar Havenpark en weer terug. Deze rijden niet op vaste tijden maar vertrekken zodra een bus vol is. De bus doet er ongeveer 10 minuten over. Volg op Sloterdijk de borden ‘STRAF_WERK’ voor de opstapplek. Om gebruik te maken van de pendelbus dien je een ticket aan te schaffen via de ticketshop. Dat kan zodra de kaartverkoop start. Een pendelbus ticket is €10,00 ex. €1,00 service fee.

 

FIETS
Woon je in Amsterdam? Kom dan met de fiets. Havenpark is eenvoudig bereikbaar. Navigeer naar Wethouder van Essenweg of Havenpark op je telefoon voor de snelste route.

 

AUTO
Op het festivalterrein zijn een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar. Hiervoor dient een parking ticket te worden aangeschaft via de ticketshop. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar in de ticketshop zodra de kaartverkoop start. De kosten hiervan zijn €19,50 ex. €1,00 service fee.

 

PARTYBUSSEN
Kom je van ver? Via Partybussen.nl vind je eenvoudig een busreis voor jou en je vrienden vanaf verschillende opstap plekken in Nederland. Klik hier voor jouw busticket.

 

TOURINGCAR INFO
Voor touringcar maatschappijen geldt dat zij op de dag zelf kunnen navigeren naar de drop off plek/ pick up point: De Heining, Amsterdam.

We verzoeken touringcar maatschappijen om zich per mail aan te melden bij de organisatie i.v.m. de doorstroom in de omgeving. Dit kan via info@strafwerk.org o.v.v. ‘AANMELDING TOURINGCAR”.

 

UBER
Met Uber kom je waar je ook moet zijn. Download de app, vraag een rit aan en een chauffeur arriveert binnen minuten.

EHBO
Voel je je tijdens het evenement niet goed? Loop dan even naar de EHBO. Je kan ze vinden bij de entree naast de lockers en zijn er om je te helpen met gezondheidsproblemen.

 

KLUISJES
Schaf van tevoren je locker aan in de ticketshop zodat je snel van het festival kan genieten op de dag zelf. Het is ook mogelijk om een kluisje aan te schaffen op het terrein tijdens het evenement. Er zijn voldoende lockers aanwezig.

Medium locker €10,-: 24 * 28 * 50 cm (biedt ruimte voor ongeveer 3 – 4 zomerjassen).

Grote locker €13,- : 35 * 28 * 50 cm

Klik hier om naar de ticketshop te gaan voor lockertickets. Houd er rekening mee dat je tot woensdag 17 augustus 10.00 uur een locker kunt kopen. Hierna ontvang je uiterlijk vrijdag 19 augustus een code per mail. Heb je geen mail ontvangen? Kom dan tijdens het festival naar de helpdesk waar we je verder kunnen helpen.

 

ETEN & DRINKEN
Eten en drinken is verkrijgbaar op de locatie en te koop met pin of een top up betaalpas. Heb je een voedselallergie en ben je daarom beperkt in je voeding? Mail in dat geval naar info@strafwerk.org o.v.v. ”voedselallergie”.

SWF werk met het softcup bekersysteem. bij binnenkomst omvang je 1 gratis muntje voor je eerste beker. Deze wissel je in voor een nieuwe beker of een recycle token en bij verlies betaal je opnieuw €1,50 per beker. Zo zorgen we er samen voor dat we het terrein zo schoon mogelijk houden.

 

GRATIS DRINKWATER
Op het festivalterrein zijn waterpunten waar je gratis drinkwater kan halen.

 

OORDOPPEN
Alpine oordoppen zijn verkrijgbaar naast de merchandise stand.

SWF 2022 is volledig cashless.

 

Dit betekent dat je geen munten meer hoeft te kopen maar gewoon direct aan de bar kan betalen met je pinpas of credit- of debitcard.

 

CASH
Heb je alleen cashgeld? Dan kan je bij de kassa op het terrein een betaalpas opwaarderen. Het minimum bedrag om deze pas op te waarderen is €25.

ONBEPERKT LOSGAAN
Ook voor deze editie maken wij ons samen met onze partner HandicapNL hard om mensen met een beperking net zo hard te laten genieten van een festivaldag als ieder ander. Zo doen we bijvoorbeeld ons best om het terrein zo rolstoelproof als mogelijk te maken en biedt SW samen met HandicapNL de volgende faciliteiten aan:

– Een parkeerplaats vlakbij de ingang
– Eigen entree is bereikbaar via een verharde weg
– Prikkelarme chill-out area
– Pendelservice vanaf Sloterdijk
– Koeling voor medicijnen
– Verpleegkundige zorg
– Ondersteuning door vrijwilligers
– Aangepaste sanitaire voorzieningen
– Eigen lockerarea
– Privé verzorgingsruimte

Heb jij een blijvende lichamelijke en/of verstandelijke handicap en wil je graag een Extra Care ticket aanschaffen voor SWF 2022? Lees dan hier meer informatie over de Extra Care tickets en meld je vervolgens aan via het aanmeldformulier. Nadat je het formulier hebt ingevuld, neemt HandicapNL je aanvraag in behandeling en brengen zij de zorgbehoeften in kaart. Binnen enkele weken ontvang je een bevestiging van de tickets met een betaallink. Pas als de betaling voltooid is, ontvang je de tickets per mail.

 

MEDICIJNEN
Neem medicijnen alleen mee als dit noodzakelijk is. Het meenemen van medicijnen is alleen toegestaan op vertoning van een officiële doktersverklaring en in de originele verpakking.

WEL TOEGESTAAN
• Digitale compact camera’s, Go Pro’s en polaroidcamera’s.

NIET TOEGESTAAN
• Vuurwerk, wapens of scherpe/gevaarlijke objecten.
• Professionele foto- en videoapparatuur.
• Geen brandbare spullen zoals deodorant of zonnebrand in spuitvorm. Deo rollers zijn wel toegestaan.
• Vloeistoffen zoals foundation en parfum.
• Eigen eten en drinken is niet toegestaan. Heb je een allergie waardoor je zeer beperkt bent in je voeding? Mail ons op info@strafwerk.org
o.v.v. ‘voedselallergie.’

DRUGS
STRAF_WERK hanteert een volledig zero tolerance beleid ten aanzien van drugs.

Voor het aanvragen van persaccreditatie kan je contact opnemen via press@strafwerk.org o.v.v. ‘PERSAANVRAAG SWF 2022’.

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via info@strafwerk.org.

Betreft: informatie over festival SWF 2022

Beste bewoner van omgeving Havenpark,

Op zaterdag 20 augustus organiseert Apenkooi Events voor de tweede keer STRAF_WERK Festival (SWF) op het Havenpark terrein. Via deze brief willen wij u graag informeren over het festival.

  • Het festival vindt plaats op zaterdag 20 augustus 2022 van 12:00 tot 23:00 uur.
  • De locatie is Havenpark aan de Wethouderhouder van Essenweg in Amsterdam
  • De achterliggende organisatie van het festival is in handen van Apenkooi Events BV. Apenkooi is een professionele evenementen organisatie met ruim 18 jaar ervaring en organiseert jaarlijks meerdere evenementen binnen en buiten Amsterdam. Bekende voorbeelden zijn o.a. DGTL, Pleinvrees en SWF.

Maatregelen en bereikbaarheid

Om geluidsoverlast tijdens het festival te beperken, wordt er ingegrepen als de geluidsnormen worden overschreden. Hiervoor investeren wij onder andere in akoestische meetapparatuur om hier toezicht op te houden. Bovendien hebben wij een professionele geluidsadviseur ingeschakeld om de richting van de geluidsstromen te laten berekenen en die ook zorg draagt dat de gestelde geluidsnormen niet overschreden worden. Daarnaast zullen wij in de omgeving verschillende maatregelen treffen om de diverse bezoekersstromen in de buurten rondom het evenemententerrein in goede banen te leiden. Net als de vorige edities doen wij er alles aan om alle belanghebbenden bereikbaar te houden. Groot verschil met de vorige edities is dat deze editie de Dortmuiden gedurende de gehele dag afgesloten is voor verkeer (uitgezonderd nood- en hulpdiensten). Er zijn omleidingsroutes van kracht (via Abberdaan, Australiëhavenweg en Westpoortweg en vice versa). Op de A5 wordt men al geïnformeerd dat deze afsluiting actief is, ook wordt deze in navigatiesystemen opgenomen. Hierdoor zal de hinderbeving van klanten en leveranciers minimaal zijn.

Aandacht voor duurzaamheid

Naast bovenstaande maatregelen, werken wij aan de hand van een duurzaamheidsprogramma in samenwerking met de Revolution Foundation. Dit betekent dat we bewust omgaan met de grondstoffen die we voor ons evenement gebruiken en streven wij ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van hernieuwbare bronnen als zon, wind en regen. Om afvalverspilling tegen te gaan werken wij daarnaast onder andere met een hard-cup systeem zodat bekers kunnen worden hergebruikt en hanteren wij een zero-waste foodcourt. Dit houdt in dat alles voedselresten en gebruikte biologisch afbreekbare materialen worden omgezet in compost. Tot slot zullen wij medewerkers inzetten tijdens en na het evenement om de buurt schoon te houden. Wilt u meer lezen over onze duurzaamheidplannen? Dan kunt terecht op onze blog via www.strafwerk.org.

Werktijden en show

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende werkzaamheden en geluidsmomenten.

Datum Werkzaamheden Tijden
Vrijdag 12 t/m vrijdag 19 augustus Opbouw festival 08:00 – 20:00
Vrijdag 19 augustus Soundcheck 1* 15:00 – 17:00
Zaterdag 20 augustus SWF 2022 – Showdag 12:00 – 23:00
Zondag 21 t/m woensdag 24 augustus Afbouw festival 08:00 – 20:00

 

*De soundchecks zullen binnen de aangegeven tijden plaatsvinden en nooit langer dan één uur aaneengesloten.

 

Tickets voor buurtbewoners

We willen u als buurtbewoner graag de mogelijkheid geven om SWF 2022 mee te maken en stellen daarom enkele tickets beschikbaar. Hiervoor kunt u zich inschrijven middels het sturen van een e-mail via info@strafwerk.org o.v.v. “Buurtbewoner ticket”. Hier kunt u uw gegevens insturen tezamen met een foto van een recentelijk ontvangen poststuk als bewijs dat u in de omgeving woont. Indien er meer buurtbewoners mee doen dan dat er tickets beschikbaar zijn, zullen we overgaan op een loting. We zullen u uiterlijk maandag 15 augustus meer informatie sturen over uw eventuele tickets.

 

Contact

Mocht u tijdens het evenement ondanks de getroffen maatregelen toch hinder ondervinden, dan kunt u voor uw klacht of vraag contact opnemen met de organisatie, bereikbaar op 020-5160083. Onze organisatie zal alle berichten direct afhandelen na een melding via dit nummer. Hiernaast kunt u ook bij de gemeente terecht via telefoonnummer 14020 of via de website www.amsterdam.nl op de pagina “melding overlast openbare ruimte”.

Bij vragen over deze brief of het evenement kunt u ook altijd mailen met: info@strafwerk.org.

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie van SWF 2022,

Apenkooi Events BV

iLost logo